Hoi! Ik ben Fenna Dienaar en sinds begin september mag ik mijzelf de nieuwe stagiair van Citymarketing Amersfoort noemen! Tot en met december houd ik mij bij hier bezig met contentcreatie en online marketing. 

Echte Amersfoorter

Momenteel zit ik in het laatste jaar van de studie Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Wanneer ik niet in de schoolbanken zit, ben ik nieuwe tripjes aan het plannen of in Amersfoort te vinden. Ik houd ervan om eropuit te gaan! Als geboren en getogen Amersfoorter weet ik de bijzondere plekjes wel te vinden! Zo kom je me regelmatig tegen op een terras op de Hof, of met een witbiertje bij Stadsbrouwerij De Drie Ringen. 

Een smaakvolle stage

Ik heb een passie voor eten en koken. Hoe geweldig is het dat ik dit kan combineren met werk? Ik maak onder andere content van lokale restaurants en zo ondersteun ik de fantastische Amersfoortse horecagelegenheden. Mijn favoriete restaurants in Amersfoort? Ninh Binh en Restaurant Rauw!

Ruimte voor initiatief

Inmiddels is de eerste maand alweer voorbij en heb ik veel intiatief getoond door content ideëen uit te voeren. Zo heb ik meegwerkt aan de Oogappelsroute door deze visueel te maken. Hiernaast werk ik actief mee aan het UITmagazine, ondersteun ik met adverteren, schrijf ik blogs en plan ik content in. 

Een blik op recente projecten:

  • Bekroond campagne: de Bekroond Amersfoort pagina vormgegeven.
  • Content om de lokale horecaondernemers te promoten: Bekijk hier een Instagram Reel met 24,2k bereik. 
  • Visualisatie van de Oogappelsroute. Bekijk hier de video die in een korte tijd 63,5k mensen bereikt.
  • Langs prachtige exposities om content te maken (zie foto van kunsthal KAdE).
  • Onderzoek naar social media strategieën om jongeren in Amersfoort tussen de 18 en 25 jaar te bereiken.