14 februari was het uiteraard weer de dag van de liefde: Valentijnsdag! Amersfoortse ondernemers kwamen met allerlei bijzondere lunches, diners, borrelboxen en activiteiten. Na een uitvraag onder ondernemers, via social media, heeft Citymarketing Amersfoort deze acties gebundeld in vijf liefdevolle blogs.

De blogs over onder andere valentijnsdiners en -borrelboxen zijn vervolgens gepromoot via onze kanalen. Op die manier kregen inwoners van onze stad niet alleen leuke tips, maar spoorden we ze ook aan om de lokale ondernemer te steunen.

De promotie liep o.a. via Facebook, waar wij 42.000 volgers hebben, en Instagram, met 17.000 volgers. Ook zijn de blogs meegenomen in de Tijd voor Amersfoort nieuwsbrief; dit werd een brief vol liefde. 

In totaal zijn de blogs maar liefst meer dan 9000 keer gelezen. Nieuwsgierig geworden naar de blogs? Hier kun je ze allemaal even rustig teruglezen:

Citymarketing Amersfoort is continu bezig om de stad op de kaart te zetten bij het grotere publiek. Ook voor Pasen gaan we weer leuke content creëren. Wil jij als ondernemer hier ook in worden meegenomen? Stuur ons dan een mail via citymarketing@amersfoort.nl.