Het zal je niet zijn ontgaan: in 2021 vond 3FM Serious Request plaats in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Daar zijn we als stad natuurlijk enorm trots op! Citymarketing Amersfoort is druk bezig geweest met een videocampagne om inwoners en de regio op de hoogte te houden van het evenement. Heb jij de video’s van burgemeester Lucas Bolsius, Merijn van Leeuwen (expert Amazone & Atlantisch regenwoud) en Frank van der Lende (3FM radio-dj) al voorbij zien komen?

De drie video’s worden verspreid via social media en de nieuwsbrieven. Het belangrijkste doel? Inwoners en de omgeving oproepen om in actie te komen voor het Wereld Natuur Fonds. Onze stad barst van de creativiteit en dat zie je nu al terug in de acties die georganiseerd worden. Keep it going!

VIDEOBOODSCHAP VAN BURGEMEESTER LUCAS BOLSIUS

Tijdens 18 tot en met 24 december is De Nieuwe Stad in Amersfoort de plek waar je wilt zijn. Burgemeester Lucas Bolsius maakte in deze video de locatie van 3FM Serious Request bekend.

VIDEOBOODSCHAP VAN MERIJN VAN LEEUWEN

Klimaatverandering is niet iets van straks, het is nu. Ook wij merken de invloeden van de ontbossingen in Zuid-Amerika. Merijn van Leeuwen vertelt alles over het goede doel en waarom mensen nu in actie moeten komen.

VIDEOBOODSCHAP VAN FRANK VAN DER LENDE

Dit jaar gaat 3FM Serious Request deels terug naar de basis en komt er in de week voor kerst één centrale plek waar het publiek de dj’s van dichtbij in actie kan zien. Frank vertelt in deze video hoe hij het vindt om straks in het glazen huis te mogen draaien.

Wil jij ook in actie komen tijdens 3FM Serious Request? Bekijk: www.npo3fm.nl/kominactie. Komende weken gaan we diverse acties uitlichten via social media. Deel dus vooral je actie met ons via citymarketing@amersfoort.nl