In Amersfoort werken partners van overheden, bedrijven en kennisinstellingen samen aan het creëren van gezond stedelijk leven voor alle mensen en organisaties. Een regio waar gezondheid centraal staat in alles wat we doen. En waar duurzaamheid de norm is, juist door aandacht te hebben voor gezond stedelijk leven voor iedereen. Citymarketing Amersfoort sloeg de handen ineen met het Amersfoort Business team, om de duurzame boodschap van Amersfoort te versterken met een pakkende videocampagne!

PARTNERS EN ONDERNEMERS AAN HET WOORD

Het Amersfoort Business team ging op zoek naar inspirerende en duurzame verhalen van partners en ondernemers uit Amersfoort. En vond deze bij Finitouch Interieurbouw over energieneutraal ondernemen. Babboe bakfietsen over zakelijke mobiliteit. Meander Medisch Centrum over partner in gezondheid. Boersema Installatie Adviseurs over duurzame oplossingen én IKEA over een circulaire economie.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? BEKIJK DE VIDEO:

AMERSFOORT: GEZONDE STAD VOOR IEDEREEN

Citymarketing Amersfoort promoot de Gezond Stedelijk Leven video via o.a. LinkedIn en Youtube richting de zakelijke- en landelijke doelgroep. Om Amersfoort nog verder op de kaart te zetten als dé plek waar talent, nieuwe ideeën en creatie samenkomen. Uiteraard zijn er nog veel meer duurzame verhalen te vertellen. Verwacht daarom op termijn een deel twee van de Gezond Stedelijk Leven video.

MEER GEZOND STEDELIJK LEVEN IN AMERSFOORT?

Ga dan naar: www.gezondstedelijkleven.nl