Op maandag 4 maart was De Skate Centrale in Amersfoort het bruisende middelpunt van een inspirerende brainstormsessie. Een verzameling van sportorganisaties, ondernemers, opleidingen en vertegenwoordigers van de gemeente Amersfoort kwam samen om de koppen bij elkaar te steken. Onderwerp van gesprek: het thema 'Sport & Bewegen'.

Grote opkomst
De ongeveer 40 aanwezigen lieten tijdens de brainstormsessie hun ideeën de vrije loop. Bewapend met flipovers en kleurrijke markers gingen de deelnemers in groepen aan de slag. Het doel? Samen tot innovatieve en uitvoerbare plannen komen om Amersfoort als sportstad te promoten. En dat is gelukt! Van urban sports evenementen tot beweegroutes door de stad en van sportclinics voor jong en oud tot informatiepunten over gezond bewegen.

Wat nu?
Wij zijn erg blij met de creativiteit en het enthousiasme van de deelnemers. Met deze ideeën gaan we de komende periode aan de slag. Van april tot en met mei zal Citymarketing de stad nog meer op de kaart te zetten als dé meest sportieve stad van Nederland. Houd onze kanalen in de gaten, want die zullen in deze periode extra gefocust zijn op sport en bewegen!