Amersfoorters in beweging krijgen met Rondje Kunst & Beweging!

Citymarketing Amersfoort heeft meegewerkt aan de lancering van een kunstzinnige wandelroute samen met de gemeente Amersfoort, binnenstad ondernemers, kunstenaars en stadsdichters. De uitkomst? Tijd voor je Rondje Kunst & Beweging. Tijdens de wandeling ontdek je prachtige kunstwerken in het centrum van Amersfoort. Van omgetoverde etalages tot gedichten op de muren van de stad. Alle kunstwerken die je tijdens het wandelen tegenkomt, zijn gemaakt door Amersfoortse kunstenaars.

Tijd voor je Rondje Kunst & Beweging is t/m 31 maart 2021 te bekijken en bewandelen. Zo worden Amersfoorters uitgenodigd om even de benen te strekken, kunst en cultuur in Amersfoort te bewonderen én even het hoofd leeg te maken in deze tijden. De route en etalages zijn verlicht en verbindt de binnenstad met de Nieuwe Stad op een betoverende manier. Verwonder je, laat je verrassen en laat je fantasie de vrije loop met kunst en street-art in onze stad.

Je komt alles te weten over de kunstwerken en kunstenaars via het scannen van QR-codes tijdens de wandeling. Dit maakt het een speelse, interactieve wandeling voor jong en oud.

Citymarketing Amersfoort brengt de wandelroute onder de aandacht bij het Amersfoortse publiek. Daarnaast denkt en helpt Citymarketing mee aan het creatieve proces. Denk hierbij aan de realisatie van de QR-codes, het inrichten van de webpagina’s waarop informatie over de kunstenaars en de kunstwerken te vinden is en het maken van de printbare en online wandelroute.

Tijd voor een rondje kunst & beweging? Zeker weten! Start de route op: TijdVoorRondjeKunst.nl

Bekijk ook het krantenartikel.