Talent, innovatie en duurzaamheid


In Amersfoort werken partners van overheden, bedrijven en kennisinstellingen samen aan het creëren van gezond stedelijk leven voor mensen en organisaties. De stad wil dit unieke klimaat meer uitdragen aan de rest van Nederland. In 2021 & 2022 is er nog meer de focus gelegd op Gezond Stedelijk Leven. Zo zijn er video’s gemaakt en interviews gehouden met lokale ondernemers die het gezond stedelijk leven omarmen. Citymarketing Amersfoort laat zien wat de stad op gebieden als duurzaamheid en innovatie te bieden heeft.

 

Amersfoort positioneren als exponent van ‘Gezond Stedelijk Leven’, ook in relatie tot de Utrecht Region / Regionale Ontwikkelingsmaatschappij.

 

Videocampagne: Gezond Stedelijk Leven

In het kader van Gezond Stedelijk Leven heeft Citymarketing Amersfoort een video gemaakt. Deze campagne laat zien hoe gezond stedelijk leven tot uiting komt in de stad. Er is ingezet op een zo groot mogelijk bereik (awareness). Met succes: de video heeft 81.009 weergaven op YouTube en heeft op LinkedIn nog eens 316.680 weergaven gehad via advertenties (update aug. 2022).

Lees verder
Bekijk
Gezond Stedelijk Leven
  • Gezond Stedelijk Leven

Nieuws over Gezond Stedelijk Leven

Het ABT is zeer content over de samenwerking met Citymarketing!

Citymarketing Amersfoort helpt ondernemend Amersfoort op de kaart te zetten. Met inzet van kanalen als de nieuwsbrief en de website amersfoortbusiness.com kan het Amersfoort Business Team (ABT) de ondernemers goed bereiken en informeren. 

Mathilde van der Sanden, Amersfoort Business Team Gemeente Amersfoort

Lees verder
Meer recensies