Jaaroverzicht

2021 was helaas een lastige tijd voor veel van onze partners: de horeca, winkeliers, cultuursector, evenementen en onderwijsinstituten. Met een flexibele en optimistische instelling hebben we toch fijne samenwerkingen en mooie resultaten behaald. We blikken samen met jou terug op het afgelopen jaar!

Bekijk het jaaroverzicht 2021
KLIK HIER


Met Koningsdag in Amersfoort en de tentoonstelling Maestro Van Wittel in Kunsthal KAdE gaat 2019 de boeken in als een succesjaar voor Citymarketing Amersfoort. De coronacrisis maakte aan dat succes tijdelijk een eind. Directeur Dennis Sille blijft positief, zo blijkt uit een interview met De Stad Amersfoort: ,,We doen nu een stap achteruit om er straks weer twee vooruit te zetten.”

En zo is het! 2020 was dan wel een bewogen jaar, maar ook een jaar vol met mooie initiatieven en samenwerkingen. Lees er meer over in ons jaaroverzicht en zet samen met ons de laatste stappen naar 2021.

Bekijk het jaaroverzicht 2020
klik hier


Voor Citymarketing Regio Amersfoort was 2019 een zeer bewogen jaar. Enerzijds waren er prachtige momenten, zoals het bezoek van de Koning en zijn familie tijdens Koningsdag en het succes van de campagne voor de Van Wittel-tentoonstelling. Anderzijds hebben we zeer onverwachts afscheid moeten nemen van onze Marlies.

Blik met ons terug op de vele bijzondere projecten waaraan in 2019 is gewerkt en kijk mee naar wat te wachten staat in 2020 in ons jaaroverzicht.

Bekijk het jaaroverzicht 2019
klik hier