Een van de krachten van Citymarketing Amersfoort is het grote bereik via onze social media kanalen. Deze zetten we dan ook in om Amersfoortse ondernemers en instellingen te ondersteunen. 

Zoals je wellicht al gelezen hebt proberen we als Citymarketing Amersfoort de Amerfoortse ondernemers en instellingen te ondersteunen. Naast het bundelen van mooie initiatieven is het ook belangrijk dat we mensen hiermee bereiken. Hiervoor zetten we al onze social media kanalen in. Bekijk onderstaand overzicht en volg ons ook!

AMERSFOORT OP FACEBOOK

Een van onze belangrijkste kanalen is de Amersfoort Facebook-pagina. Hier bereiken we wekelijks ongeveer 150.000 mensen met onze berichten. We blijven prachtige foto’s van Amersfoort delen onder onze campagne ‘#Amersfoort, wat ben je mooi’, maar veel berichten zijn ook speciaal om de ondernemers te ondersteunen die Amersfoort de stad maken die het is.  We merken dat mensen heel betrokken zijn bij deze berichten, er wordt veel gereageerd, geliked en gedeeld. Dit zorgt er ook voor dat het aantal pagina-volgers toeneemt. De mijlpaal 40.000 volgers is in zicht!

AMERSFOORT BUSINESS OP LINKEDIN

We hebben een Amerfsoort Business LinkedIn pagina speciaal voor zakelijk nieuws in (regio) Amersfoort. Hier blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in deze tijden.

TIJD VOOR AMERSFOORT NIEUWSBRIEF

Naast de social media kanalen blijven we onze nieuwsbriefabonnees ook wekelijks voorzien van een leuke en interessante nieuwsbrief.

Wil jij deze Tijd voor Amersfoort nieuwsbrief, net als meer dan 10.000 andere abonnees, ook ontvangen? Meld je dan hier aan.

AMERSFOORT BUSINESS NIEUWSBRIEF

Wil jij deze Amersfoort Business nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je dan hier aan.

Foto header: Capturing Moments 033