Eerstejaars HU-studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management, gingen in hun eerste week een challenge aan. Maak een promotiefilm over het ondernemerschap in Amersfoort. Met de thema’s: sport, cultuur, ambacht en kunst. De studenten maakten op een creatieve wijze kennis met de stad. En hielpen mee, met het vergroten van de bekendheid van hun opleiding.

KENNIS DELEN 

In samenwerking met Hogeschool Utrecht, mocht Citymarketing Amersfoort een presentatie geven. Over citymarketing en de impact van ondernemerschap op de lokale economie. Als kers op de taart, mocht citymarketing ook jureren voor de winnende video.  

AMERSFOORT IS STERK IN ONDERWIJS

Voor Citymarketing zijn samenwerkingen met de onderwijsinstellingen erg belangrijk. Zo maken we samen zichtbaar dat Amersfoort een stad, is waar mensen kunnen experimenteren om hun kwaliteiten en passies te ontdekken! Lees meer over onderwijs promotie. 

'De waarde van de inbreng van Citymarketing in ons onderwijs is onbetaalbaar'. Hedzer Kooistra, Docent Hogeschool Utrecht. Lees verder

Benieuwd naar het resultaat van de winnende video?
Bekijk hem hier.