Onze campagnes

AMERSFOORT BUSINESS 

De kracht van Amersfoort is de kracht van samenwerking en verbinding. De diverse Amersfoortse netwerken trekken professionals aan die herkennen dat het delen van kennis en ervaring leidt tot economische vooruitgang. Ook door haar centrale ligging, goede bereikbaarheid, jonge hoogopgeleide inwoners en uitstekende woonklimaat is Amersfoort een ideale plaats om vanuit te ondernemen.

 

TIJD VOOR AMERSFOORT

Amersfoort is veelzijdige stad precies in het midden van Nederland. Met de historische binnenstad, de gezellige evenementen, het gevarieerde winkelaanbod, de bijzondere architectuur en de prachtige natuurlijke omgeving in de regio is er voor elke bezoeker iets te ontdekken. Ontdek fotogeniek regio Amersfoort.

 

LOCATIE AMERSFOORT

Regio Amersfoort is dé bestemming voor de zakelijke markt. Gelegen midden in het land, goed bereikbaar en een historische en culturele verrassing. Met de campagne Locatie Amersfoort zorgen we voor top-of-mind-awareness bij de organisatoren van zakelijke bijeenkomsten en congressen.

 

WONEN IN REGIO AMERSFOORT

Regio Amersfoort is de beste plek in Nederland om wonen en werken te combineren. Precies op de grens van Randstad en Veluwe, tussen steden en natuur, tussen dynamiek en rust. Enerzijds de ruimte, de veiligheid en landelijk wonen. Anderzijds de infrastructuur, de faciliteiten en de carrièrekansen van de grote stad. Negen gemeenten met ieder een karakter en aantrekkingskracht. Kom en ontdek het zelf!

 

VISIT UTRECHT REGION 

Citymarketing Amersfoort is een van de oprichters van de Visit Utrecht Region campagne. Hierbij werken zes citymarketingorganisaties en twintig gemeenten samen aan het managen van de gastvrijheidseconomie en recreatiesector in de Provincie Utrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op Onze campagnes

Leave a reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.