Organisatie

Citymarketingbureau

Op het citymarketingbureau, gevestigd aan de Stadsring van Amersfoort, werkt het team hard om Amersfoort en omgeving op de kaart te zetten:

MH AC Dennis Sille 2Dennis Sille – Citymarketeer Dennis werkt sinds 2008 met hart en ziel aan het opzetten van het stadsmarketingbeleid in Amersfoort. Met een achtergrond in marketing, reclame en media geldt hij als een van de meest ervaren citymarketeers van Nederland. Dennis koppelt meetbare resultaten aan innovatieve en creatieve marketingstrategieën.
Maurice van de Brug – Sinds 1 november 2019 is Maurice onderdeel van het team. Hij is online marketeer met een liefde voor website- & zoekmachineoptimalisatie, online advertising en ROI. Daarnaast is hij tennisser & technerd. Maurice heeft in de afgelopen jaren als Product Owner een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van meerdere websites.
Chanou van Kalleveen Vanaf 21 juni 2021 komt Chanou het team van Citymarketing Amersfoort versterken. Zo heeft zij net haar studie Communication and Multimedia Design op de Hogeschool Utrecht afgerond. Ze leerde dat haar passie ligt bij social media, film en content creatie.
Tessa Vosskühler Sinds 30 augustus 2021 loopt Tessa stage bij Citymarketing Amersfoort. Ze studeert Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Haar passie ligt bij tekstschrijven en het bedenken van creatieve, digitale concepten. Daarnaast is ze geïnteresseerd in online marketing en digitale media. 
Thomas van Waardenburg – Sinds juni 2022 heeft Thomas zich als online marketeer aangesloten bij Citymarketing Amersfoort. Van origine een journalist, maar door zijn liefde voor taal en drive om alles erover te willen weten is hij tot contentspecialist uitgegroeid. Bij Citymarketing houdt Thomas zich bezig met het promoten van de cultuursector en Amersfoort Business.
Lisette Driessen – Sinds 4 juli 2022 versterkt Lisette het team van Citymarketing Amersfoort. Haar passie ligt bij het creëren van online content en het werken met sociale media. Daarnaast is ze geïnteresseerd in de wereld van online marketing en hoopt ze bij Citymarketing Amersfoort de fijne kneepjes van het vak te leren.
Andrea van Reenen – Vanaf augustus 2022 werkt Andrea als online marketeer bij Citymarketing Amersfoort. In haar uitgebreide studietijd leerde ze over mediavormgeving, marketing en communicatiewetenschappen. Met liefde voor alles wat met communicatie te maken heeft, ligt haar passie vooral bij vormgeving, fotografie en contentcreatie.
Rik Bronts – Sinds 1 augustus 2022 versterkt Rik het team van Citymarketing Amersfoort. Hij heeft ervaring in E-Commerce met websiteoptimalisaties, customer journeys en het schrijven van content. Hij tennist al vrijwel zijn hele leven, reist graag en is regelmatig op een festival te vinden. Rik is geboren en getogen in Amersfoort, dus hij mag met recht een echte Keientrekker genoemd worden.
Wil jij graag bij ons werken of stage lopen?
Bekijk hier welke vacatures we beschikbaar hebben. 

 

Bestuur

Voorzitter -Ronald de Kimpe was ruim 35 jaar als partner aan adviesbureau VODW verbonden. Hij heeft als strategisch marketingadviseur honderden ondernemingen bijgestaan bij strategische en marketing-organisatorische vraagstukken. Hij zet zich in om de regionale samenwerking tussen gemeenten te bevorderen en draagt de profilering van de regio Amersfoort een warm hart toe. Ronald is directeur van Don Bosco Onroerend Goed BV, eigenaar en exploitant van Landgoed Leusderend in Leusden.
Penningmeester – Chantal Borghuis is zelfstandig scheidingsmediator (MfN- en RFEA-gecertificeerd) en financieel planner. Ze begeleidt vermogende families en ontzorgt haar cliënten op financieel gebied, van executeur van testamenten tot het onderhouden van contacten met banken, verzekeraars, notarissen, accoutants en fiscalisten. Als penningmeester zal ze haar toegevoegde waarde bieden in het bestuur.
 

Advisory Board

AalbersVoorzitter – Pieter Aalbers
(Directeur Attention Group BV)
Walrick HalewijnSecretaris – Walrick Halewijn
(Voorzitter ondernemersvereniging
Binnenstad Amersfoort)
Lucas Bolsius
(Burgemeester Amersfoort)

Rutger Dijksterhuis
(Wethouder Amersfoort)

NijhofJan Nijhof
(Directeur Nijhof Bouw en Woonwaren)