Organisatie

Citymarketingbureau

 

Op het citymarketingbureau, gevestigd aan de Eemlaan in het Oliemolenkwartier van Amersfoort, werkt het team hard om Amersfoort en omgeving op de kaart te zetten:

 

MH AC Dennis Sille 2Dennis Sille – Citymarketeer Dennis werkt sinds 2008 met hart en ziel aan het opzetten van het citymarketingbeleid in Amersfoort. Met een achtergrond in marketing, reclame en media geldt hij als een van de meest ervaren citymarketeers van Nederland. Dennis koppelt meetbare resultaten aan innovatieve en creatieve marketingstrategieën. Dennis op Twitter: @amersfoort_cm
Alex Alexander Smeenk Citymarketing Regio AmersfoortAlex Smeenk – Sinds 12 juni 2017 heeft Stichting Citymarketing Regio Amersfoort een nieuw teamlid, online marketeer Alex Smeenk. Alex studeerde Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Als adviseur online communicatie & marketing heeft hij 7 jaar bij Kwintes gewerkt. Hij wil deze ervaring meenemen en inzetten om de stad Amersfoort nog beter op de kaart te zetten. Als allrounder zal hij zich met de verschillende online campagnes bezighouden.
02-02-2017, foto Bram PetraeusMarlies Peters – Marlies is werkzaam als bureaucoördinator binnen de stichting. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen, bijeenkomsten en presentaties. Ook ontlast ze de marketeers en campagneleiders, zodat deze meer tijd hebben voor hun werkzaamheden en contact met partners. Met ervaring op het gebied van recreatie, communicatie en management biedt ze een hoge toegevoegde waarde aan het team van Citymarketing Amersfoort.
Martijn Pas – Martijn heeft zich in april 2017 bij ons team gevoegd. Daarvoor studeerde hij Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht en werkte hij als allround marketeer aan de Nederlandstalige promotie voor grote buitenlandse festivals (Sziget, EXIT en meer). Voor Citymarketing Amersfoort houdt hij zich voornamelijk bezig met de uitvoering, analyse en rapportage van diverse online campagnes.
Koen Rots – Koen heeft zich na een waardevolle stageperiode bij Stichting Citymarketing Regio Amersfoort in 2018 bij het team gevoegd. Hij is vierdejaars communicatiestudent aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en ondersteunt het team op het gebied van redactie en online marketing bij verschillende campagnes.

 

Bestuur

Voorzitter – Ronald de Kimpe is al 30 jaar als partner aan VODW verbonden. Hij heeft als strategisch marketingadviseur honderden ondernemingen bijgestaan bij strategische en marketing-organisatorische vraagstukken. Ronald is eindverantwoordelijk voor de Interim Marketing Professionals en het Data Talent programma van VODW. Hij zet zich in om de regionale samenwerking tussen gemeenten te bevorderen.
Penningmeester – Chantal Borghuis is zelfstandig scheidingsmediator (MfN- en RFEA-gecertificeerd) en financieel planner. Ze begeleidt vermogende families en ontzorgt haar cliënten op financieel gebied, van executeur van testamenten tot het onderhouden van contacten met banken, verzekeraars, notarissen, accoutants en fiscalisten. Als penningmeester zal ze haar toegevoegde waarde bieden in het bestuur.
Secretaris – Casper Jones is notaris en managing partner bij VBC Notarissen, Nederlands’ grootste zelfstandige notariskantoor. Hij is een ondernemingsrecht notaris in hart en nieren met een focus op M&A. Regelmatig geeft hij cursussen en workshops over actuele ondernemingsrechtelijke onderwerpen. Casper’s betrokkenheid bij de regio Midden-Nederland blijkt uit zijn diverse op de regio gerichte bestuursfuncties.

 

Advisory Board

AalbersVoorzitter – Pieter Aalbers
(Directeur Attention Group BV)
Walrick HalewijnSecretaris – Walrick Halewijn
(Voorzitter ondernemersvereniging
Binnenstad Amersfoort)
BolsiusLucas Bolsius
(Burgemeester Amersfoort)
FatmaFatma Koşer Kaya
(Wethouder Amersfoort)
NijhofJan Nijhof
(Directeur Nijhof Bouw en Woonwaren)

 

2 reacties op Organisatie

De reactiemogelijkheid is gesloten.