Organisatie

Citymarketingbureau

 

Op het citymarketingbureau, gevestigd aan de Eemlaan in het Oliemolenkwartier van Amersfoort, werkt het team hard om Amersfoort en omgeving op de kaart te zetten:

 

 

 

MH AC Dennis Sille 2Dennis Sille – Citymarketeer Dennis werkt sinds 2008 met hart en ziel aan het opzetten van het citymarketingbeleid in Amersfoort. Met een achtergrond in marketing, reclame en media geldt hij als een van de meest ervaren citymarketeers van Nederland. Dennis koppelt meetbare resultaten aan innovatieve en creatieve marketingstrategieën. Dennis op Twitter: @amersfoort_cm
Alex Alexander Smeenk Citymarketing Regio AmersfoortAlex Smeenk – Sinds 12 juni 2017 heeft Stichting Citymarketing Regio Amersfoort een nieuw teamlid, online marketeer Alex Smeenk. Alex studeerde Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Als adviseur online communicatie & marketing heeft hij 7 jaar bij Kwintes gewerkt. Hij wil deze ervaring meenemen en inzetten om de stad Amersfoort nog beter op de kaart te zetten. Als allrounder zal hij zich met de verschillende online campagnes bezighouden.
Martijn Pas – Martijn heeft zich in april 2017 bij ons team gevoegd. Daarvoor studeerde hij Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht en werkte hij als allround marketeer aan de Nederlandstalige promotie voor grote buitenlandse festivals (Sziget, EXIT en meer). Voor Citymarketing Amersfoort houdt hij zich voornamelijk bezig met de uitvoering, analyse en rapportage van diverse online campagnes.
Britt van Garderen – Britt is sinds september 2019 onze stagiair. Ze volgt de opleiding: marketing, communicatie en journalistiek op MBO Utrecht. Ze hoopt hier veel ervaring op te doen en te leren waaronder op het gebied van social media.
Ilse Visscher – Sinds 1 oktober 2019 is Ilse onderdeel van ons team. Ilse heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft ze o.a. gewerkt als content marketeer en conversieoptimalisatie specialist. De afgelopen 1,5 jaar heeft ze een traineeship Digital Marketing gevolgd. Via dit traineeship was ze werkzaam bij Centraal Beheer en ABN AMRO. Bij Citymarketing Amersfoort combineert ze haar liefde voor de stad met de passie voor het vak.

 

Bestuur

Voorzitter – Ronald de Kimpe is al 30 jaar als partner aan VODW verbonden. Hij heeft als strategisch marketingadviseur honderden ondernemingen bijgestaan bij strategische en marketing-organisatorische vraagstukken. Ronald is eindverantwoordelijk voor de Interim Marketing Professionals en het Data Talent programma van VODW. Hij zet zich in om de regionale samenwerking tussen gemeenten te bevorderen.
Penningmeester – Chantal Borghuis is zelfstandig scheidingsmediator (MfN- en RFEA-gecertificeerd) en financieel planner. Ze begeleidt vermogende families en ontzorgt haar cliënten op financieel gebied, van executeur van testamenten tot het onderhouden van contacten met banken, verzekeraars, notarissen, accoutants en fiscalisten. Als penningmeester zal ze haar toegevoegde waarde bieden in het bestuur.
Secretaris – Casper Jones is notaris en managing partner bij VBC Notarissen, Nederlands’ grootste zelfstandige notariskantoor. Hij is een ondernemingsrecht notaris in hart en nieren met een focus op M&A. Regelmatig geeft hij cursussen en workshops over actuele ondernemingsrechtelijke onderwerpen. Casper’s betrokkenheid bij de regio Midden-Nederland blijkt uit zijn diverse op de regio gerichte bestuursfuncties.

 

Advisory Board

AalbersVoorzitter – Pieter Aalbers
(Directeur Attention Group BV)
Walrick HalewijnSecretaris – Walrick Halewijn
(Voorzitter ondernemersvereniging
Binnenstad Amersfoort)
BolsiusLucas Bolsius
(Burgemeester Amersfoort)
FatmaFatma Koşer Kaya
(Wethouder Amersfoort)
NijhofJan Nijhof
(Directeur Nijhof Bouw en Woonwaren)

 

2 reacties op Organisatie

De reactiemogelijkheid is gesloten.