Organisatie

Citymarketingbureau

Op het citymarketingbureau, gevestigd aan de Eemlaan in het Oliemolenkwartier van Amersfoort, werkt het team hard om Amersfoort en omgeving op de kaart te zetten:

 

MH AC Dennis Sille 2Dennis Sille – Citymarketeer Dennis werkt sinds 2008 met hart en ziel aan het opzetten van het citymarketingbeleid in Amersfoort. Met een achtergrond in marketing, reclame en media geldt hij als een van de meest ervaren citymarketeers van Nederland. Dennis koppelt meetbare resultaten aan innovatieve en creatieve marketingstrategieën.
Ilse Visscher – Sinds 1 oktober 2019 is Ilse onderdeel van ons team. Ilse heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft ze o.a. gewerkt als content marketeer en conversieoptimalisatie specialist. De afgelopen 1,5 jaar heeft ze een traineeship Digital Marketing gevolgd. Via dit traineeship was ze werkzaam bij Centraal Beheer en ABN AMRO. Bij Citymarketing combineert ze haar liefde voor de stad met de passie voor het vak.
Maurice van de Brug – Sinds 1 november 2019 is Maurice onderdeel van het team. Hij is online marketeer met een liefde voor website- & zoekmachineoptimalisatie, online advertising en ROI. Daarnaast is hij tennisser & technerd. Maurice heeft in de afgelopen jaren als Product Owner een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van meerdere websites.
Mmylenaylena Rietdijk Vanaf 13 juli 2020 heeft Stichting Citymarketing Regio Amersfoort er een nieuwe collega bij: Mylena Rietdijk. Zij is net klaar met haar studie en start als junior redacteur / marketeer. Mylena studeerde Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht en hield zich afgelopen maanden bezig met het schrijven van een adviesrapport voor haar stagebedrijf Quoratio. Tijdens haar stage kwam zij erachter dat haar passie bij online marketing en communicatie ligt.
Chanou van Kalleveen Vanaf 21 juni 2021 komt Chanou het team van Citymarketing Amersfoort versterken. Zo heeft zij net haar studie Communication and Multimedia Design op de Hogeschool Utrecht afgerond. Ze leerde dat haar passie ligt bij social media, film en content creatie.
Tessa Vosskühler Sinds 30 augustus 2021 loopt Tessa stage bij Citymarketing Regio Amersfoort. Ze studeert Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Haar passie ligt bij tekstschrijven en het bedenken van creatieve, digitale concepten. Daarnaast is ze geïnteresseerd in online marketing en digitale media. Tijdens haar stage wilt ze zich verder ontwikkelen als creatief tekstschrijver en praktijkervaring opdoen met het inrichten van online campagnes.
Wil jij graag bij ons werken of stage lopen?
Bekijk hier welke vacatures we beschikbaar hebben. 

 

Bestuur

Voorzitter -Ronald de Kimpe was ruim 35 jaar als partner aan adviesbureau VODW verbonden. Hij heeft als strategisch marketingadviseur honderden ondernemingen bijgestaan bij strategische en marketing-organisatorische vraagstukken. Hij zet zich in om de regionale samenwerking tussen gemeenten te bevorderen en draagt de profilering van de regio Amersfoort een warm hart toe. Ronald is directeur van Don Bosco Onroerend Goed BV, eigenaar en exploitant van Landgoed Leusderend in Leusden.
Penningmeester – Chantal Borghuis is zelfstandig scheidingsmediator (MfN- en RFEA-gecertificeerd) en financieel planner. Ze begeleidt vermogende families en ontzorgt haar cliënten op financieel gebied, van executeur van testamenten tot het onderhouden van contacten met banken, verzekeraars, notarissen, accoutants en fiscalisten. Als penningmeester zal ze haar toegevoegde waarde bieden in het bestuur.
 

Advisory Board

AalbersVoorzitter – Pieter Aalbers
(Directeur Attention Group BV)
Walrick HalewijnSecretaris – Walrick Halewijn
(Voorzitter ondernemersvereniging
Binnenstad Amersfoort)
Lucas Bolsius
(Burgemeester Amersfoort)
FatmaFatma Koşer Kaya
(Wethouder Amersfoort)
NijhofJan Nijhof
(Directeur Nijhof Bouw en Woonwaren)