Elias Crum

Amersfoort Business zet webinar in voor vestigingscampagne

Ondernemers in Nederland die kennis willen maken met Amersfoort als vestigingslocatie kunnen zich op de website amersfoortbusiness.com , via blogs, Twitter en LinkedIn laten informeren. Daar komt nu een nieuw medium bij. Op dinsdag 11 oktober om 16.00 uur wordt kennis gedeeld via een webinar; een primeur voor deze campagne van Citymarketing Amersfoort.

Tijdens dit webinar neemt de Amersfoortse ondernemer Elias Crum van Marketing Guys ondernemers mee in zijn recente verandering van bedrijfslocatie, wat er bij komt kijken en hoe je netwerk een rol in het proces van oriëntatie, beslissing en daadwerkelijke verhuizing kan spelen. Na afloop van het webinar wordt de kennis beschikbaar gesteld in de vorm van een webcast. Aanmelden kan via www.amersfoortbusiness.com/webinar.

Om bedrijven zo goed mogelijk op weg te helpen bij hun vestigingsvraagstuk, biedt Amersfoort Business meerdere middelen aan. Zo kunnen ondernemers terecht op  www.amersfoortbusiness.com om een geschikte werklocatie te vinden. Ze kunnen de werklocatietest te doen, tips, blogs en marktonderzoek lezen en unieke locaties ontdekken. Ook komen ze makkelijk in contact treden met ondernemers of de adviseurs van de Gemeente Amersfoort. Speciale ambassadeurs en adviseurs kunnen bedrijven adviseren met een vestigings-, uitbreidings- of verplaatsingsvraagstuk en die daarbij Amersfoort overwegen. Kennis delen via een webinar is een volgende, interactieve stap voor Amersfoort Business in deze campagne.

Over Amersfoort Business

Amersfoort Business is een campagne van Citymarketing Amersfoort in samenwerking met de Gemeente Amersfoort met als doel ondernemers te behouden en aan te trekken om zich te vestigen in Amersfoort. In 2015 is het Amersfoort Business Team opgericht met als ambitie het behoud van werkgelegenheid en het aantrekken van nieuwe bedrijven. In het Business Team zijn de volgende disciplines vertegenwoordigd: accountmanagement, acquisitie, gronduitgifte en citymarketing. Naast het faciliteren van gevestigde ondernemers zijn zij ook actief bij de acquisitie van nieuwe bedrijven.

Over Marketing Guys

Een team van 10 bevlogen online marketing professionals, gevestigd in Amersfoort Vathorst, dat is Marketing Guys! Samen met klanten worden mooie dingen gecreëerd, altijd vanuit het oogpunt dat een goede online strategie de basis vormt voor meetbaar succes. Marketing Guys heeft een full service aanpak (van webdesign tot marketing automation, van social media tot online advertising) en een klantengroep in de B2C , overheid en de B2B markt . Bekende namen waarvoor Marketing Guys werkt zijn o.a. de Bovag, Heilijgers, Obi4Wan, Citymarketing regio Amersfoort en Financial Lease Nederland.

Elias Crum