Amersfoort in televisieprogramma ‘Mijn Lifestyle’ van SBS6

Citymarketing Amersfoort heeft de mooiste plekjes van Amersfoort laten zien, bij het SBS6 programma ‘Mijn Lifestyle’. In dit lifestyle programma wordt de kijker meegenomen in de nieuwste trends, innovaties en leukste plekken. Aangezien Amersfoort goed thuis past in de rijtje, hebben we er bij Citymarketing Amersfoort voor gekozen om de stad ook een plek te geven in dit programma, door drie minuten zendtijd in te kopen.

In deze minuten kregen we de tijd om al het moois van Amersfoort te laten zien, wat een onmogelijke opgave is. Er is van tevoren een script gemaakt door ons, zodat op de opname dag alles soepel zou verlopen. De blogger van Citymarketing Daniëlle van Dusschoten heeft samen met de presentator van het progamma plaats genomen voor de camera en communicatiemedewerker Laura Hoekstra heeft de rol van regisseur op zich genomen.

Omdat er zoveel te zien is in Amersfoort, hebben we ervoor gekozen om met een tuktuk van Evenementen Amersfoort door de stad heen te rijden, om meer van de stad te kunnen laten zien. Zo hebben we eerst bovenop de Onze Lieve Vrouwetoren gefilmd, daarna door de Langestraat, de Krommestraat en de Hof. Van Gilde Amersfoort hebben we een korte rondleiding gekregen in de Koppelpoort en mochten de presentatoren proberen om echte raddraaiers te worden. We hebben de middag geëindigd met een heerlijk stukje varen in een sloep van Aan het Roer.

Met de deelname aan dit programma worden de mogelijkheden op het gebied van toerisme in Amersfoort goed uitgelicht en op landelijke televisie getoond aan ruim 20.000 kijkers. Hiermee hopen we dat de bekendheid en het toerisme in Amersfoort nog meer groeit. Het resultaat is hieronder te zien in de uitzending van Mijn Lifestyle en begint op 7.45 minuten.
http://www.kijk.nl/video/MThyrwHa6ETl