Esther Settels versterkt het Citymarketing-team

esther-settelsOnline (content-)marketeer Esther Settels komt het team van Stichting Citymarketing regio Amersfoort versterken. Ze bedenkt en ontwikkelt content voor diverse campagnes. Ook ondersteunt ze bij de analyse en rapportage van online marketing.

Eerder werkte Esther ruim 3,5 jaar met veel plezier bij Frankwatching, de grootste online community met artikelen, video’s, trainingen en webinars over online trends. Ze was eindredacteur, communitymanager en contentmarketeer. Esther: “Ik woon sinds 2,5 jaar in Amersfoort en de stad heeft mijn hart veroverd. Ik kijk ernaar uit om dat enthousiasme over te brengen op een breder publiek!”

1 reactie op Esther Settels versterkt het Citymarketing-team

 1. Chelsey van der Vegt

  Beste Esther,

  Naar aanleiding van uw interessante artikel over invloed met Influencer Marketing op Frankwatching stuur ik u deze mail. Uw artikel sprak me erg aan! Zelf ben ik een derdejaars student Commerciële Economie en doe momenteel onderzoek naar Influencer Marketing. Voor deze opdracht ben ik op zoek naar de input van experts op het gebied van Influencer Marketing en daarom zou ik het leuk vinden om u te interviewen. Dit interview kan persoonlijk, telefonsich maar ook per e-mail.

  Ik hoor graag of u het leuk zou vinden bij te dragen aan mijn onderzoek.

  Een fijne dag gewenst!

  Met vriendelijke groet,

  Chelsey van der Vegt

De reactiemogelijkheid is gesloten.