NL Conference in Amersfoortse Rijtuigenloods

Honderden bezoekers voor MPI NL Conference in Amersfoortse Rijtuigenloods

Op maandag 30 maart vond MPI NL Conference plaats in de Amersfoortse Rijtuigenloods. Hét inspiratiecongres voor iedereen die zich bezighoudt met het organiseren van congressen en events. Meer dan 230 bezoekers uit het hele land kwamen om kennis op te doen, te leren van ervaringen en om te netwerken. “Het verhaal achter de organisatie van de nationale herdenking van de MH17-ramp was zeer indrukwekkend, een kippenvelmoment”, aldus één van de bezoekers.

Het congres met de naam #Evenemens werd geheel georganiseerd door vrijwilligers en partners van MPI. Van organisator tot leverancier en van hotel tot congreslocatie, heel veel vakgenoten zijn op deze conferentie afgekomen. De 13e editie van dit prachtige congres werd voor het eerst in Amersfoort georganiseerd.

Volgend bezoek naar Amersfoort

Gijs Verbeek, de executive director voor MPI NL, raadt zijn collega congres- en eventplanners van harte aan om naar Amersfoort te komen. “De stad is heel goed te bereiken, de locaties zitten mooi dicht bij elkaar en de ondernemers zorgen ervoor dat er veel mogelijk is. Daarnaast is er genoeg keuze voor stoere en rauwe locaties.”

Over MPI Nederland

MPI The Netherlands Chapter bestaat sinds 1994 en is het Nederlandse onderdeel van de toonaangevende internationale vakorganisatie MPI. Met wereldwijd ruim 20.000 individuele leden, verdeeld over 72 chapters is MPI veruit de grootste vereniging binnen ons vakgebied. Hun doel is de kwaliteit van de gehele meetings- en eventindustrie nog verder te verhogen. In Nederland heeft het MPI meer dan 200 leden. Uniek aan MPI is dat zij zowel de organisatoren, toeleveranciers en locaties bedienen, o.a. door events te organiseren zoals de MPI NL Conference.