Instagram take-over door @gantsj

Nieuwe Instagram take-over! Dit keer is het de beurt aan @gantsj om ons Instagram-account @tijdvooramersfoort over te nemen. Hij neemt daarvoor het stokje over van Christel

Jon Gantes (@gantsj) is een straat/portret fotograaf die recent vanuit Barcelona, Spanje naar Amersfoort verhuisd is. Van origine komt hij uit Venezuela, maar heeft de afgelopen 5 jaar in Spanje gewoond. Nu sinds een jaar in Amersfoort, samen met zijn vriendin en hondje.

Hij gaat Amersfoort door de ogen van een straatfotograaf laten zien die dol is op de winter. Volg @tijdvooramersfoort om mee te genieten van de mooie beelden!

View this post on Instagram

Hallo! Mijn naam is Jon Gantes (@gantsj), ik ben een straat/portret fotograaf die recent recent vanuit Barcelona, Spanje naar Amersfoort verhuisd is. Van origine kom ik uit Venezuela, maar heb de afgelopen 5 jaar in Spanje gewoond. Nu sinds een jaar in Amersfoort, samen met mijn vriendin en hondje. Op het moment werk ik voor @hellostudioxo. Nederland is precies waar ik van houd: koude winters en warme koffie tentjes. Voor de maand December doe ik de take-over voor Tijd Voor Amersfoort, en kan niet wachten om Amersfoort te laten zien door de ogen van een straat fotograaf die dol is op winter. We danken @christelrengers voor haar geweldige take-over! Ze liet ons prachtige plekjes in (regio) Amersfoort zien! ?

A post shared by Amersfoort (@tijdvooramersfoort) on