Locatie Amersfoort laat zich van haar beste kant zien!

Tijdens een stralende en zonnige oktobermiddag hadden we op 15 oktober in Amersfoort een delegatie van het MPI (Meeting Professionals International) bestuur op bezoek voor een site-inspectie voor de MPI NL Conference 2015 in maart 2015.


MPI wil graag een andere invulling geven aan het jaarlijkse congres met een gewijzigde opzet en meer deelnemers. Hierdoor wordt het congres voor het eerst ook opengesteld voor niet-leden. Het MPI bestuur wil graag 300 – 400 event- en meetingprofessionals naar dit congres trekken. Normaal gesproken wordt het congres op één locatie gehouden, maar door de aanwezigheid van het bestuur tijdens het Beleef Amersfoort evenement op 9 september zagen ze dat het ook anders kon. Ze vonden het interessant meerdere locaties aan te doen met actieve workshops. Vanuit Locatie Amersfoort hebben we meerdere opties uit de regio aan het bestuur voorgelegd. Op basis van invulling, grootte, bereikbaarheid en mogelijkheden is er een keuze gemaakt voor site-inspectie.

Locatie Amersfoort van haar beste kant!

Locatie Amersfoort en de bezochte locaties hebben zich van hun beste kant laten zien. Locaties die bezocht zijn: Leerhotel Het Klooster, de Veerensmederij, CliniClowns, Atelier 300C, Het Centraal Ketelhuis, Oude Magazijn, De Rijtuigenloods, Verkeerstuin en de Prodentfabriek (De Nieuwe Stad). De delegatie was enthousiast over de vele en bijzondere mogelijkheden. Zelf werden wij bij rondleiding nogmaals verrast met wat onze regio allemaal te bieden heeft. Enorm inspirerende locaties en ontelbare mogelijkheden!

Wagenwerkplaats

Wagenwerkplaats Amersfoort

Tal van mogelijkheden

Het is nog even duimen, want we zijn in concurrentie met twee andere steden. WIj hebben het MPI bestuur ook aangeboden deelnemers de zondag voorafgaande aan het congres alvast fileloos naar regio Amersfoort te komen, te overnachten en met partner, familie of gezin er een weekenduitje van te maken. Dit biedt voor meerdere partijen uit de regio mogelijkheden!

Meer weten over dit congres of over Locatie Amersfoort? Neem contact op met Noeranie Ramdjan via [email protected] of 033 – 469 87 50.

Locatie Amersfoort