Nieuwe collega: Alex Smeenk

Alex Alexander Smeenk Online Marketeer Citymarketing Regio Amersfoort

Sinds 12 juni 2017 heeft Stichting Citymarketing Regio Amersfoort een nieuw teamlid, online marketeer Alex Smeenk. Voor de stichting zal Alex zich bezighouden met verschillende campagnes. In eerste instantie richt hij zich op de zakelijke campagnes Amersfoort Business en Locatie Amersfoort. Later zal hij zich als allrounder ook met de andere campagnes van de stichting bezighouden: Tijd voor Amersfoort en Wonen in Amersfoort.

Alex is 29 jaar en woont zijn hele leven al in Amersfoort. “Ik vind Amersfoort een fantastische stad. Het stadscentrum bruist, waarbij je mensen van jong tot oud ziet. De binnenstad is prachtig met al haar geschiedenis en moderne winkeltjes en cafés. Sinds een paar jaar zijn er ook steeds meer evenementen en festivals die absoluut de moeite waard zijn zoals Lepeltje Lepeltje, Kannen en Kruiken, Into the Woods, Festifoort etcetera.”

Alex studeerde Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Als adviseur online communicatie & marketing heeft hij 7 jaar bij Kwintes gewerkt. Bij deze instelling voor geestelijke gezondheidszorg had hij de verantwoordelijkheid over alle online communicatie & marketing activiteiten. Hij wil deze ervaring meenemen en inzetten om de stad Amersfoort nog beter op de kaart te zetten.

2 reacties op Nieuwe collega: Alex Smeenk

  1. Een gemis bij Kwintes!
    Veel succes en plezier bij je nieuwe baan Alex!

De reactiemogelijkheid is gesloten.