Nieuwe collega: Ilse Visscher

Vanaf 1 oktober 2019 heeft Stichting Citymarketing Regio Amersfoort er een nieuw teamlid bij: Ilse Visscher. Zij is online marketeer en zal daarnaast ook redactiewerkzaamheden verrichten.

Ilse (28): “Ik ben geboren en getogen in (en rondom) Amersfoort: een echte keientrekker dus. Amersfoort is een fantastische stad. Niet te groot en niet te klein, precies goed. Met een mooie oude binnenstad en, zeker in de zomermaanden, steeds meer leuke festivals. Er is altijd wel iets te doen. Met mooi weer wandel ik graag een rondje langs de Muurhuizen. Als ik daar toch ooit zou mogen wonen… Bij Citymarketing Amersfoort kan ik mijn enthousiasme voor deze stad en mijn passie voor online marketing samenvoegen. Wat mij betreft de perfecte combinatie.”

Ilse heeft Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Daarna heeft ze o.a. gewerkt als content marketeer en conversieoptimalisatie specialist. Onder het motto ‘je bent nooit uitgeleerd’ heeft ze de afgelopen anderhalf jaar een traineeship Digital Marketing gevolgd via SCHAAL+. “Een mooie combinatie waarbij ik, naast werken, iedere twee weken een masterclass kreeg over online marketing.” Via dit traineeship heeft ze gewerkt bij Centraal Beheer en ABN AMRO.

Ilse wilt deze ervaring meenemen en inzetten om regio Amersfoort nog beter op de kaart te zetten.