Workshops Consigo en Citymarketing Amersfoort

Nieuwe reeks gratis online marketing workshops

Samen met Consigo Online Marketing organiseert Citymarketing Amersfoort een nieuwe reeks gratis online marketing workshops. Na het succes van de eerste serie is besloten er na de zomer verder mee te gaan. Bovendien zijn er twee nieuwe workshops toegevoegd aan het programma. De online marketing workshops zijn bedoeld voor ondernemers en organisaties uit de regio Amersfoort die hun kennis op het gebied van online marketing willen vergroten.

De workshops gaan over diverse onderwerpen binnen online marketing, zoals zoekmachineoptimalisatie, Facebook-marketing en Google AdWords. Door middel van voorbeeldcases, tips en tricks en praktijkopdrachten wordt kennis gedeeld door specialisten, waarna deelnemers direct zelf met het onderwerp aan de slag kunnen. Afgelopen jaar hebben al meer dan 100 deelnemers gebruikgemaakt van de workshops. Zij beoordeelden de workshops gemiddeld met een 9,4.

De eerste workshop is op 30 augustus en gaat over Google Analytics. Met dit statistiekenprogramma kunnen gebruikers inzicht krijgen in het gedrag van bezoekers op een website. Deze workshop wordt van 9:00 tot 11:00 uur gegeven op het kantoor van Consigo in Amersfoort (Arnhemseweg 2). Later volgen nog zes andere workshops, o.a. over de nieuwe onderwerpen videomarketing en LinkedIn-marketing.

Alle workshops op een rij:

30 augustus – Google Analytics
20 september – Facebook-marketing
11 oktober – Contentmarketing
1 november – Google AdWords
22 november – Zoekmachineoptimalisatie
13 december – Videomarketing
10 januari – LinkedIn-marketing

Inschrijven voor de workshops kan op de website van Consigo.