Maudie van de Wijngaard

Nieuwe stagiair: Maudie van de Wijngaard

Vanaf 11 januari heeft Citymarketing Amersfoort er een nieuwe stagiair bij. Maudie van de Wijngaard. Ze zit in het laatste jaar van haar opleiding marketing en communicatie. En ze komt een marketing- of communicatieplan maken. Daarnaast werkt ze mee aan de verschillende campagnes. 

Ze is 18 jaar en geboren en getogen Amersfoorter. Ze is vaak voor school, shoppen en om uit te gaan in het centrum te vinden. Of voor een gezellig dagje terrassen met haar vrienden/familie. Amersfoort is een mooie stad en ze is benieuwd wat ze gaat ontdekken tijdens haar stage.

Maudie studeert op de HU hier in Amersfoort. Ze volgt de drie jarige opleiding marketing en communicatie. Ze zit in haar laatste jaar. En loopt nu 15 weken stage bij Citymarketing Amersfoort. Bij haar vorige stage is ze erachter gekomen dat ze het werken met social media en content creëren het leukste vindt om mee bezig te zijn. Maar ze is ook nieuwsgierig naar de andere delen van de marketing en communicatie. Ze wil graag haar online marketing skills verder ontwikkelen.

Waarom heeft Maudie voor Citymarketing Amersfoort gekozen? Ze zocht naar een stage in Amersfoort. Citymarketing had een uitnodigende vacature. De werkzaamheden spraken Maudie erg aan. Het werken in/voor de stad waar ze altijd heeft gewoond vindt ze heel leuk. Tijdens het sollicitatiegesprek was er een fijne sfeer. En daardoor wist ze dat dit een leuk stagebedrijf zou zijn.