Nienke

NIEUWE STAGIAIRE: NIENKE GALESTIN

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe stagiaire bij ons in het team. Nienke studeert Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en zit momenteel in haar tweede jaar. Gedurende de gehele zomerperiode komt zij ons team versterken.

Nienke (22): “Ik studeer in Amsterdam, maar woon in Amersfoort.” Als ik dit zeg kijken mijn mede-studenten mij soms vreemd aan: “Kom toch gezellig in Amsterdam wonen”, meestal zeg ik dan: “Maar ik woon al in mini-Amsterdam. Kom een keertje gezellig langs.” Amersfoort heeft alles te bieden, wat je maar wilt. Zij woont in de prachtige binnenstad met alle gezelligheid om haar heen: van leuke winkeltjes, kneuterige straatjes en gezellige kroegen op loopafstand. “Ik wil hier nooit meer weg!”

passie voor media

Nienke heeft voor haar studie Creative Business de opleiding Evenementen en Organisatie gevolgd aan MBO Amersfoort. Zij vindt het erg leuk om zich bezig te houden met diverse evenementen. Zo heeft zij tijdens haar vorige stage, stage gelopen bij een productiehuis in Amsterdam voor onder andere het televisieprogramma: ‘Kinderen voor kinderen’, hier is haar passie voor media ontstaan.

Van idee naar concept

“Voor mijn studie volg ik momenteel de specialisatie: tekstschrijven. Ik hoop mij bij Citymarketing Amersfoort hier verder in te ontwikkelen. Ook vind ik de invloed van media op de maatschappij erg interessant. Ik hoop dat ik bij Citymarketing Amersfoort mijn creativiteit verder kan ontwikkelen en toffe ideeën kan uitwerken in goedlopende campagnes.”