Gaston Boon Locatie Amersfoort

Ontmoet de nieuwe Business Developer Congressen: Gaston Boon

“ontmoetingen in de vorm van congressen, beurzen of evenementen zijn enorm waardevol.”

Ha! Ik ben Gaston Boon (47 jaar). Na een winnende pitch op de vacature Business Developer Congressen bij Gemeente Amersfoort heb ik vanaf 1 januari het stokje overgenomen van Vivi de Regt. Om de ongekende mogelijkheden die congresstad Amersfoort en ook de regio bieden, verder te laten groeien, bloeien en verstevigen.

In een steeds groter wordende virtuele wereld willen mensen soms graag weer écht contact maken. Dat maakt ontmoetingen in de vorm van congressen, beurzen of evenementen zo enorm waardevol. Voor kennisinstituten, bedrijfsleven, partners bezoekers en klanten.

En dat niet alleen: ook onze economie profiteert daarvan.

Mijn missie is mensen te laten ervaren dat in regio Amersfoort meer is en kan dan ze ooit gedacht hadden. En doe ik mijn uiterste best om met name midden-grote congressen (want dat zijn juist de meerdaagse, vaak non-corporate bijeenkomsten met minimaal 200 en maximaal 1.000 deelnemers) naar de regio te trekken. Ontmoetingen die onze stad en regio versterken en andersom.

Hoe ik dat doe? Ik ben een man van de praktijk, ervaren in het evenementen/communicatie vak, vertrouwd met de wereld van gastvrijheid én talent om verbinding te leggen. En vooral dat laatste blijkt een groot voordeel voor mensen die een (kennisdeling)evenement of zakelijke bijeenkomst willen organiseren.

Zo help ik beurs- en congresorganisatoren op weg, loop met ze mee, en geef hen onafhankelijk (en helemaal gratis) advies. Bijvoorbeeld de perfecte locatie of service die past bij wat ze zoeken. Als trots inwoner van Amersfoort zet ik de spotlight op onze mooie stad en regio, van attracties en excursies tot natuur en cultuur. Alles om de waarde van een ontmoeting te verhogen.

Ik heb heel veel zin om samen met het Amersfoort Business Team, de citymarketing collega’s én natuurlijk de partners hiermee aan de slag te gaan om regio Amersfoort weer een stap verder vooruit te brengen. Voor wie me wat beter wil leren kennen en benieuwd is naar mijn achtergrond, hier een linkje naar mijn LinkedIn.

Persoonlijk bericht geschreven door Gaston Boon