‘Royal’ netwerkbijeenkomst bij Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk (5)

Hoe zoeken we de verbinding tussen Baarn, Soest en Amersfoort? Die vraag stond centraal bij de netwerkbijeenkomst op 30 januari op een wel heel bijzondere locatie: Paleis Soestdijk. Aanwezig waren zo’n 40 ondernemers uit de regio.

Ronald Smit van Paleis Soestdijk opende de middag en kondigde burgemeester Röell van Baarn aan. Hij hield een korte speech waarin hij opriep tot meer samenwerking in de regio Amersfoort. Wat kan Citymarketing regio Amersfoort daarvoor betekenen? Nico de Jong vertelde in zijn presentatie over wat verbinding voor ons betekent en wat citymarketing voor ondernemers kan doen.

Speeddates

In de oude keuken van het Paleis stond een hapje en een drankje klaar en was het tijd voor de speeddates tussen de ondernemers. Waar kunnen zij onderling de verbinding vinden? De opdracht: verzin een gezamenlijk arrangement of project en kijk of je daarmee kunt inhaken op het themajaar Mondriaan to Dutch Design.

Wethouder Jansma uit Baarn en wethouder Van de Torre uit Soest kiezen uit alle arrangementen twee projecten die de onderlinge samenwerking duidelijk maken én die op een originele manier het thema betekenis geven. Een waardevolle bijeenkomst die werd afgesloten met een rondleiding door het Paleis.