Management Support Live Locatie Amersfoort

Ruim 2.000 bezoekers bij Management Support Live

Meer dan 2.000 geïnteresseerde secretaresses deden donderdag 13 november jl. het Beatrixtheater in Utrecht aan voor het vernieuwde Management Support Live!

LOCATIE AMERSFOORT

Locatie Amersfoort was ook aanwezig op de Expovloer. In samenwerking met een viertal partners, te weten RegardzPaleis SoestdijkNEKZT en Geitenboerderij Breevoort werd de stand bemand gedurende de dag.

Gewapend met een nieuwe beurswand, rolbanier, stapels magazines en visitekaartjes, mooi standmeubilair en gretige salestijgers kon de dag ons niet vroeg genoeg beginnen. Midden op de standbar hadden we een schaal geplaatst, waar de deelnemers in ruil voor hun visitekaartje mooie prijzen konden winnen. Prijzen die gesponsord werden door de partners van Locatie Amersfoort.

LeadsDrukte op de stand van Locatie Amersfoort

Van de ruim 2.000 bezoekers die dag hebben we bijna 200 visitekaartjes weten te scoren die vanzelfsprekend aan ons e-mailbestand zullen worden toegevoegd. Gedurende de dag merkten we dat tijdens het congres het vrij rustig was op de stand, maar in de pauzes precies het tegenovergestelde. Er zijn goede gesprekken gevoerd met de de verschillende mensen, waar ook direct concrete aanvragen uitkwamen.

Complimenten

Vanuit verschillende hoeken werden we bedolven onder de complimenten over onze gave beurswand en het meubilair gemaakt van steigerhout. Maar het belangrijkste was dat we complimenten kregen over onze zichtbaarheid, bekendheid en ontwikkeling. Concurrerende regio’s gaven aan ‘jaloers’ op ons te zijn. Mede door de manier waarop wij het doen: samenwerken!

Samenwerking

De successen die we tot nu toe hebben behaald doen wij niet alleen, maar in samenwerking met alle ondernemers uit de regio. De kracht van Locatie Amersfoort is dan ook de samenwerking met en betrokkenheid van alle partijen bij deze campagne, met als doel verbetering van het imago van regio Amersfoort.

Partnerschap

Ben je medewerker van een zakelijk toeristische locatie in de regio Amersfoort en wil je onderdeel uitmaken van het succes van deze campagne?
Neem dan contact op met Noeranie Ramdjan en hij vertelt u alles over de mogelijkheden om partner te worden van Locatie Amersfoort.

Locatie Amersfoort