Help mee Amersfoort op de kaart te zetten

Stichting Citymarketing Regio Amersfoort is het gehele jaar door bezig met het promoten van regio Amersfoort als ideale plek om te wonen en werken en als uitstekende bestemming voor recreatief en zakelijk toerisme. In aanvulling op onze collectieve marketing kunt ook u hier een bijdrage aan leveren.

In december 2017 verscheen een artikel in het magazine OnderNamen Amersfoort waarin we vertellen over onze promotie van regio Amersfoort voor de zakelijke markt. Hierin wijdden we niet alleen uit over onze werkwijze, maar gaven we ook de volgende vijf tips hoe u met weinig moeite zelf kunt helpen met het promoten van regio Amersfoort:

1. Heeft u nieuws te melden over uw bedrijf? Stuurt u dit dan naar [email protected], of zet dit mailadres in uw maillijst voor persberichten. Regelmatig worden ingestuurde e-mails gebruikt voor berichten in de wekelijkse nieuwsbrief of op de LinkedIn-pagina Amersfoort Business.

2. Volg de LinkedIn-pagina Amersfoort Business ook zelf. Als u berichten leuk vindt, deelt en/of op de links bij de berichten klikt, krijgen meer mensen deze berichten te zien.

3. Weet u een bedrijf dat op zoek is naar een nieuwe vestigingslocatie? Dan helpt u enorm als u dit laat weten via [email protected] en als u het bedrijf zelf wijst op de websites over regio Amersfoort.

4. Heeft u personeel van buiten de regio? Tip ze dan om eens te kijken op www.woneninregioamersfoort.nl.

5. Bezoekt u wel eens een beurs of congres in uw vakgebied? En kent u iemand in de organisatie van zo’n zakelijk of wetenschappelijk evenement? Laat dit dan ook weten via [email protected], zodat kan worden geprobeerd deze bijeenkomsten de volgende keer in regio Amersfoort te laten plaatsvinden.

Heeft u andere ideeën op het gebied van promotie waar regio Amersfoort bij gebaat kan zijn? Dan hoort Stichting Citymarketing Regio Amersfoort daar uiteraard graag over.