Veel bereik voor artikelen en video’s met Amersfoortse ondernemers

Wie kan er nu beter vertellen over ondernemen in Amersfoort dan de Amersfoortse ondernemers zelf? Voor onze campagne Amersfoort Business zijn een groot aantal artikelen en enkele video’s gemaakt waarin zij vertellen over hun bedrijf of instelling en over hoe het is om daarmee in Amersfoort gevestigd te zijn. Met deze artikelen en video’s is in de eerste helft van 2018 een online bereik van meer dan 1,3 miljoen contactmomenten gegenereerd.

Het grootste gedeelte van het bereik is afkomstig van LinkedIn, waarop korte fragmenten uit de artikelen hebben gezorgd voor een bereik van meer dan een miljoen impressies in de eerste zes maanden van het jaar. In dezelfde periode zijn de volledige artikelen op de website amersfoortbusiness.com bijna 15.000 keer gelezen. De video’s zijn in de eerste helft van 2018 meer dan 250.000 keer bekeken op YouTube.

In de eerste helft van 2018 zijn nieuwe artikelen online geplaatst met daarin Susan Lammers (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed) en Kees-Jan Dosker (Nationaal Restauratiefonds) aan het woord. Eerder werden al artikelen gepubliceerd met onder meer Michiel Muller (Picnic), Rob van der Meer (Applied Medical), Harrie Kuijper (Arcadis), Rob Schuurbiers en Felix Faassen (Simacan), Han Rekers (Liebherr Nederland) en Flip van de Burgt (Bouw- en Restauratiebedrijf Van de Burgt & Strooij). Op amersfoortbusiness.com/blog zijn alle artikelen terug te vinden.