Verslaggevers Citymarketing promoten koopzondag

Dat in het stadshart van Amersfoort de winkels ook iedere zondag open zijn, dat weet nog niet iedereen. En daarom is Citymarketing in opdracht van het Ondernemersfonds Binnenstad een campagne gestart. Een campagne die niet alleen de koopzondagen promoot, maar tegelijkertijd ook de leuke evenementen en activiteiten onder de aandacht brengt.

Iedere week trekken verslaggevers van Citymarketing erop uit. Zij zettenĀ een ondernemer die op zondag open is in het zonnetje. In de winkel, restaurant, maar ook in een museum, theater of galerie nemen zijĀ een videoreportage en radiocommercial op. De Tip van de Week die de ondernemer geeft, wordt uitgebreid verspreid via social media, is in de hele provincie te horen op Radio M en verschijnt in de Amersfoort Nu. De ondernemer promoot naast zijn winkel, ook altijd een leuke activiteit in de binnenstad.

Bekijk hier de Tip van deze Week. Ook alle voorgaande tips van winkeliers zijn hier te zien.

In Amersfoort is het iedere zondag koopzondag. De winkels in de binnenstad en de wijkwinkelcentra zijn dan open van 12.00 tot 17.00 uur. Woonwinkels, bouwzaken en tuincentra zijn op koopzondag open van 10.00-17.00 uur.