10 bloggers doen ‘groene’ foodtour in Amersfoort

Amersfoort bestaat uit wel 50 tinten groen! Op donderdag 26 oktober gaan 10 invloedrijke foodbloggers uit het hele land dat ontdekken. Stichting Citymarketing regio Amersfoort laat verschillende duurzame, lekkere en ‘eerlijke’ hotspots in de stad zien.

Er wordt van alles geproefd, maar de bloggers steken ook zelf de handen uit de mouwen bij een vegetarische kookworkshop. Op het programma staan bezoeken aan DLC (op de foto), het Amersfoortse bedrijf Van Blik, De nieuwe graanschuur, Blur your Life, SEM sla en meer en het nieuw te openen restaurant Madonna.

Bekijk ook de verslagen van de eerdere blogtours: foodtour Eemhaven, delicatessetour, cultuurtour, Duitse blogtour en bier & vlees-tour.

 

1 reactie op 10 bloggers doen ‘groene’ foodtour in Amersfoort

 1. Beste heer,mevrouw,

  Naast mijn baan als medewerker binnendienst, volg ik de deeltijd opleiding Communicatie bij de Hogeschool van Utrecht. Ik zit nu in het tweede jaar. 1 van de opdrachten is het maken van een online platform samen met een medestudent. Voor deze opdracht heb ik samen met een medestudent de website http://www.streekproducten-in-utrecht.nl opgezet. Hieraan gekoppeld zijn een Facebook en een Instagram pagina. Streekproducten in Utrecht.nl is een digitale ontmoetingsplaats waar liefhebbers van eerlijk eten en drinken in de provincie Utrecht elkaar ontmoeten, tips uitwisselen, producten kunnen aanbieden of zelfs ruilen.
  De groene Foodtour is dan ook een perfecte aanvulling op wat wij op platform aanbieden. Graag zou ik op onze website, de Facebook/en Instagrampagina hier dan ook iets over plaatsen, met natuurlijk mooie beelden erbij. Voor jullie kan dit ook weer extra publiciteit opleveren, omdat onze volgers en websitebezoekers dit ook weer lezen. Uiteraard wordt jullie naam in het artikel genoemd. Wanneer jullie onderwerpen uit de `groene foodtour` hebben die jullie specifiek belicht willen hebben, dan passen wij ons graag naar jullie wensen aan.

  Alvast dank voor jullie terugkoppeling.

  Met vriendelijke groet,

  Marjolein de Waard

De reactiemogelijkheid is gesloten.