3FM Serious Request komt naar Amersfoort

Goed nieuws! 3FM Serious Request komt dit jaar naar Amersfoort. In de week voor kerst (18 tot en met 24 december) wordt er vanuit onze stad 24 uur per dag live radio gemaakt. Heel Nederland kan in actie komen voor het Wereld Natuur Fonds en de ernstig bedreigde regenwouden van Zuid-Amerika.

Gemeente Amersfoort heeft Citymarketing Amersfoort in een vroeg stadium aangehaakt om 3FM Serious Request onder de aandacht te brengen bij inwoners, ondernemers en bedrijven uit de regio Amersfoort. En misschien nog wel belangrijker: mensen helpen en oproepen om in actie te komen voor het goede doel. Dat is waar we het uiteindelijk samen voor doen!

communicatie

Binnenkort zal Citymarketing Amersfoort meer gaan communiceren over 3FM Serious Request en hoe je in actie komt. Dit zal via al onze kanalen gebeuren. Denk aan social media, nieuwsbrieven en offline-kanalen als de regionale krant. Verder zal Citymarketing een belangrijke rol gaan spelen in het samenbrengen en verbinden van organisaties en ondernemers met betrekking tot 3FM Serious Request.


Wil jij in actie komen voor het goede doel? Heb je een idee dat je met ons wilt delen? Of heb je vragen over het event?
Neem contact met ons op via [email protected] en we koppelen je aan de juiste contactpersonen.