Afscheid Laura Hoekstra

Persoonlijk bericht, geschreven door Laura Hoekstra

Na bijna vijf jaar werkzaam te zijn geweest bij Citymarketing Amersfoort als campagnemanager, is het tijd voor een nieuwe stap mijn carrière. Ik heb Citymarketing uit zien groeien van startend naar een professioneel en ambitieus bedrijf met mooie resultaten. Trots ben ik, dat ik hier aan bij heb mogen dragen. Een bijdrage aan strategieën, projecten en prestaties die ik samen met mijn collega’s heb mogen ontwikkelen en bereiken.

De afgelopen vijf jaar heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de marketeer die ik vandaag de dag ben. Met deze opgedane kennis ga ik een nieuwe uitdaging aan bij Katapult. Een bedrijf dat investeert in sociaal kapitaal en daarmee andere bedrijven een sprong voorwaarts laat maken. Voor deze bedrijven ga ik de marketingrol op mij nemen. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort, dus wie weet komen we elkaar nog eens tegen. Je kunt natuurlijk ook contact met mij opnemen via LinkedIn.

Mijn werkzaamheden binnen verschillende projecten worden overgenomen door een aantal collega’s. Zo kun je vanaf nu terecht bij Alex Smeenk voor Locatie Amersfoort. Projecten binnen Tijd voor Amersfoort worden opgepakt door Esther Settels en vragen over Mondriaan tot Dutch Design kun je stellen aan Marlies Peters.

Ik ga mijn werk, de betrokkenheid met de stad en natuurlijk mijn collega’s missen!