Afscheid Nico de Jong

Persoonlijk bericht, geschreven door Nico de Jong

Na 3,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij Citymarketing Amersfoort als Online Marketing Specialist, neem ik deze maand afscheid van dit prachtige bedrijf, deze geweldige stad en regio, toffe inwoners & ondernemers en bovenal mijn lieve collega’s. Ik ga verder als zelfstandig ondernemer en Online Marketing Specialist met mijn bedrijf ‘Onwijs Marketing‘.

Ik ben enorm trots op de strategie├źn die ik samen met mijn collega’s heb mogen vormgeven en uitvoeren. De prestaties die we gezamenlijk hebben bereikt, de uitdagende projecten waaraan ik heb mogen werken en de mooie momenten┬á die we hebben meegemaakt. Ik ben blij dat ik een verbindende rol heb mogen spelen naar inwoners en ondernemers door mijn kennis te delen en hen te inspireren om mooie dingen te doen met (online) marketing. Want dat is en zal altijd een speerpunt van mij blijven, dat je door kennisdeling en samenwerking enorme stappen kunt maken. Veel groter dan dat je alles in je eentje doet!

Mijn werk laat ik in goede handen achter bij mijn collega’s, pur sang professionals die met hun positieve instelling enorm veel voor de stad en regio blijven betekenen. Ik ga iedereen missen, maar ik weet ook dat ik graag terugkom voor de positieve en enthousiaste mentaliteit van inwoners en ondernemers om Amersfoort op de kaart te (blijven) zetten… Het ga jullie goed!

2 reacties op Afscheid Nico de Jong

  1. Nico,
    Onwijs succes met je marketing bedrijf!
    Dank voor jouw gewaardeerde inzet voor Amersfoort en de Amersfoorters.
    Groet van Jos

De reactiemogelijkheid is gesloten.