Amersfoort Beste Hotelstad van Nederland

Amersfoort_SCRA_BH_Rond

Amersfoort is door bezoekers van Trigavo verkozen tot ‘Beste Hotelstad van Nederland 2015’. Natuurlijk zijn we hier hartstikke trots op en willen we dit groots onder de aandacht brengen zodat we hopelijk nog meer gasten in Amersfoort mogen ontvangen. 

De twee best scorende hotels in Trivago zijn hotel Lange Jan en Mercure Hotel Amersfoort. Benieuwd? In samenwerking met Flicks hebben we een video ontwikkeld waarmee we al meer dan 22.000 mensen hebben bereikt. Zo sprak Flicks onder andere met enkele hotelmanagers. Bekijk de video! Kijk voor meer informatie op www.bestehotelstad.nl.

i-love-amersfoort-beste-hotelstad-300x164

 

 

 

 

 

Hotelmedewerkers beste hotelstadOm de hoteliers te feliciteren heeft Citymarketing vorige maand 20 ‘Beste hotelstad van Nederland’-taarten rondgebracht. Daarnaast hebben we een promo-filmpje opgenomen in Leerhotel het Klooster. De hotelmedewerkers hebben zich tenslotte dag en nacht ingezet om het onze nationale en internationale gasten naar de zin te maken.

hotelgasten beste hotelstadLogeren in de Beste Hotelstad van Amersfoort…daar word je blij van! Hoe blij? Bekijk de promo-video die we in Leerhotel het Klooster hebben gemaakt.

Stationsspread beste hotelstad

 

Op 7 treinstations met directe verbinding naar Amersfoort hebben we dit billboard geplaatst.