Arrival Guides Amersfoort

Amersfoort gaat internationaal

Toeristisch gezien is Amersfoort een interessante stad voor binnenlandse en buitenlandse toeristen. Sinds kort is daarom de website van VVV Amersfoort ook beschikbaar in het Engels en het Chinees. Hierdoor kunnen ook buitenlandse toeristen zich nu laten inspireren door de tips en uitjes die op de website te lezen zijn. Momenteel wordt gewerkt aan de Duitstalige versie van de site

VVV Amersfoort

Arrival Guides

Niet alleen de website van de VVV wordt ingezet, ook is voor een samenwerking met Arrival Guides gekozen. Via deze website wordt toeristische content over Amersfoort gedistribueerd naar meer dan 340 toeristische partners zoals Expedia, Etihad, AirBerlin en Ryanair. 

Arrival Guides Amersfoort

“Arrival Guides is the world’s largest distributor of destination content, with over 340 distribution partners using our library of destination information, including photos and videos, to improve customer interaction, experience, loyalty and transactions with their brand.”

Gebruik van de gids

Informatie die via Arrival Guides wordt aangeboden, wordt voornamelijk vanuit de VS (41.3%), China (11.9%), Zweden (11.2%), het Verenigd Koninkrijk (5.7%) en Duitsland (5.3%) bekeken. Het meest populaire onderdeel van de gids is ‘Do & See’. Benieuwd hoe de gids er voor Amersfoort uit ziet? Bekijk ‘m hier.

Arrival Guides Amersfoort