Amersfoort is weer Amersfoort Wintertijd

Op zondag 26 oktober is heel Nederland over gegaan op de Wintertijd. De dagen worden weer korter worden en de avonden langer. Voor veel mensen betekent dit minder naar buiten en meer op de bank zitten thuis. Maar in Amersfoort is dit absoluut niet nodig, want ook in de Winterperiode zijn er tal van toeristische trekpleisters te bezoeken en worden de leukste evenementen georganiseerd.

Al deze toeristische informatie is te vinden in de Wintertijdgids, die voor het eerst in de nieuwe huisstijl is gemaakt. De context van de gids is deze winter algemener dan voorgaande edities. Dit heeft als voordeel dat de gids interessanter is voor toeristen buiten Amersfoort die meer informatie willen over wat Amersfoort te bieden heeft als stad. Door meer de nadruk te leggen op algemene content, blijft de gids gedurende de hele Wintertijd relevant. De Wintertijdgids is verkrijgbaar bij VVV Amersfoort en online door te bladeren.

De website Amersfoortzomertijd.nl is ook geheel in de nieuwe huisstijl over gegaan op de winter versie, namelijk www.amersfoortwintertijd.nl. Deze website biedt alles op het gebied toeristische informatie en evenementen in Amersfoort.

Om de overgang naar de Wintertijd helemaal compleet te maken, zijn alle banieren bij de toegangswegen verwisseld voor een nieuwe en frisse exemplaren. Laat de winter maar komen!