Locatie Amersfoort netwerklocatie

Belgische meeting- en eventplanners komen naar regio Amersfoort

Op 21 en 22 augustus komen 40 Belgische Professional Congress Organisers (PCO’s), meeting- & eventplanners en potentieel geïnteresseerden naar stad en regio Amersfoort om verschillende zakelijke locaties te bezoeken.

Gedurende twee dagen gaan de Belgische gasten op ontdekkingsreis langs verschillende toplocaties en bijzondere plekken in de regio, waaronder de Mariënhof, Kontakt der Kontinenten, Paleis Soestdijk, het Belgenmonument en de Rijtuigenloods. Daarnaast is er de gelegenheid om kennis te maken met ondernemers uit regio Amersfoort. Ook wordt er tijdens het weekend aandacht besteed aan de historische banden tussen Amersfoort en België. De gasten brengen hun overnachting door in NH Amersfoort, Van der Valk A1 Amersfoort en Leerhotel Het Klooster.

Amersfoort geschikt voor de Belgische zakelijke markt

Eerder dit jaar schreef Gijs Verbeek, executive director voor MPI NL, al een aanbeveling voor Amersfoort:  “Amersfoort is zeker de moeite waard! Ik zou onze zuiderburen vooral willen aanmoedigen om de stad eens te bezoeken. Alle faciliteiten zoals locaties en hotelkamers zijn aanwezig voor events tot ongeveer 1500 personen. Doordat ondernemers zo goed met elkaar samenwerken, weet de eventplanner altijd dat hij/zij in een warm bad terecht komt. En het mooie is ook nog eens dat de stad dichterbij de grens is dan menigeen denkt. Zo is het slechts 1,5 uur rijden vanaf Antwerpen.”

Het complete programma wordt georganiseerd door Locatie Amersfoort, JvN Congres Management  en the Contact Factory.