Ben jij erbij? Volg onze gratis Instagram cursus(sen)

Tegenwoordig is het van groot belang om als bedrijf of organisatie goed zichtbaar te zijn op social media. Om samen te leren en social media optimaal in te zetten, organiseert Citymarketing Amersfoort meerdere Instagram cursussen. In elke cursus komen diverse onderdelen van Instagram aan bod. Amersfoortse ondernemers, culturele instellingen en toeristische partners kunnen hier gratis aan deelnemen. Meld jij je ook aan?

Citymarketing Amersfoort hecht veel waarde aan kennisdeling en zoekt daarbij graag de verbinding op met lokale organisaties. Het aanbieden van Instagram cursus(sen) is dan ook zeker niet het enige wat Citymarketing het afgelopen jaar heeft georganiseerd. Zo is er onlangs een creatieve sessie met Roy Ishak geweest en zijn er diverse LinkedIn workshops gehouden.

Welke instagram cursussen zijn er?

  • Cursus Basis (10 maart 2022 om 13:00 uur):
    Hierbij leer je hoe Instagram werkt en waar je alles kunt vinden, hoe je je profiel aanmaakt, volgers creëert en berichten plaatst.
  • Cursus Content Creatie (17 maart 2022 om 13:00 uur):
    Hierbij gaan we in op tone of voice, de opbouw van je post en laten we zien hoe wij onze posts visueel aantrekkelijk maken. Ook leren we je om toffe story’s te ontwerpen en reels te gebruiken.
  • Cursus adverteren (29 maart 2022 om 13:00 uur):
    Hoe kun je vanuit Instagram het beste adverteren? Welke stappen moet je stellen en wat stel je in als doel? Wat wordt de doelgroep en waarom?

Geïnteresseerd? Geef je op voor één of meerdere cursussen via het formulier. De cursussen worden live op locatie gegeven. Wanneer we meer weten, nemen we contact met je op. Hopelijk tot snel!

Weet je niet goed voor welke cursus je moet aanmelden? Stuur ons dan een mail met de link naar jouw Instagram-account en we denken met je mee.