Blog weekend Moderne Hippies online!

Amersfoort-hoogtepuntje1De redactie van de populaire mind- en lifestyle blog ‘Moderne Hippies’ is van 8 t/m 10 mei een weekend in Amersfoort geweest! In samenwerking met ondernemers uit de binnenstad hebben we een compleet weekend geregeld…het resultaat? Een prachtig, lovend verslag op de online blog. 

Lees haar Travel Report op www.modernehippies.nl! 

Het programma

Amersfoort heeft me positief verrast. Wat een warme stad, wat een lieve inwoners! Ik ben er echt een beetje verliefd op geworden.

Marte en haar twee vriendinnen hebben overnacht bij de Vita Nova en Logement de Gaaper. Hete Kolen en Zandfoort aan de Eem hebben een diner aangeboden en voor de lunch gingen de dames naar Brood & Zoets en Alberts eten&drinken. Daarnaast mocht een rondvaart met de Waterlijn en een rondleiding met Inge Vos van de Amersfoortse Gidsen natuurlijk niet ontbreken. Winkelen stond ook op het programma. Op haar blog schrijft Marte over Bierwinkel Hop, Schwitzner, Tara Boeddha, Sweet Sisters, Goedgevonden en Blend & Blender. Als afsluiting brachten ze een bezoekje aan de tentoonstelling ’30 jaar tussen Kunst en Kitsch’ in Museum Flehite.

Effect blog

De reacties op het verslag op Facebook en Twitter stromen binnen en ook op haar blog zelf verschijnen verschillende concrete afspraken:

reactie blog moderne hippies

Meer redacties naar Amersfoort

Om de bekendheid van Amersfoort verder te vergroten zullen we nog meer redacties van bladen, kranten, tijdschriften en blogs benaderen om hen uit te nodigen voor een weekend in onze prachtige stad. Alle ondernemers die mee hebben gewerkt, bedankt!

Amersfoort-Weekendje-Weg-21

.

“Vrijdag overdag maakten we kennis met de eerste prachtige straatjes en steegjes, zoals je die alleen in Amersfoort kunt vinden. Ik constateerde dat ik de stad zelfs mooier vind dan Utrecht (sorry Utrecht!).”