Bloggers Reisgenie in Amersfoort

Zaterdag en zondag was blogger Saskia samen met haar vader in Amersfoort voor een speciaal vaderdagweekend. Saskia: “Iedereen was zo enorm vriendelijk, gastvrij en vol passie over Amersfoort. Echt mijn complimenten voor iedereen binnen Amersfoort Citymarketing en alle ondernemers die ons weekend mogelijk hebben gemaakt! We hebben echt genoten.”

Afgelopen weekend bracht ik samen met mijn vader door in Amersfoort. Ondanks dat ik al veel van de wereld gezien heb, was ik nog nooit in deze stad geweest. Ik was blij verrast dat er in Amersfoort zo veel leuks te doen is. Ik vond het een ontzettend mooie en gezellige stad en alle mensen die we hebben ontmoet waren enorm gastvrij en vol passie over hun stad. Ik vertel je graag wat er allemaal te zien en te doen is in Amersfoort en waarom ik iedereen aanraad om een weekendje in deze mooie stad te verblijven.

Na haar weekend mailde Saskia ons: “Wat is Amersfoort een mooie en gezellige stad! Alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden een prachtige kamer in het gezellige Lange Jan Hotel en we hebben heerlijk gegeten in Amicitia food village en de andere gezellige tentjes in Amersfoort. Waar we toch wel het allermeest van genoten hebben dit weekend waren de prachtige verhalen van de gidsen tijdens de beklimming van de toren, de rondleiding door de stad en de boottocht over het water. Wat een passie en enthousiasme en wat een ontzettend leuke en lieve mensen! We zijn echt veel te weten gekomen over Amersfoort en het heeft ons bezoek aan de stad echt verrijkt. Mijn complimenten voor alle mensen die Amersfoort op zo’n positieve manier promoten. Ik ben in ieder geval echt fan geworden van deze mooie stad en ik ga zo snel mogelijk een artikel schrijven waarin ik iedereen aanraad om een weekendje naar Amersfoort te gaan en te gaan genieten van alles wat Amersfoort te bieden heeft.” Zodra het artikel van Saskia online staat op www.reisgenie.nl laten we dit weten.

Lees de blog van Saskia staat op Reisgenie.nl!