Blogs Foodtour033

Vijftien Foodbloggers die schrijven over alle heerlijkheden die de Eemhaven te bieden heeft. Op de dag van de Foodtour zelf werd al volop gepost op Instagram, Facebook en Twitter. Een aantal Foodbloggers heeft inmiddels ook een uitgebreid verslag van de Foodtour033 op hun blogsite gezet.

Zoals Irene Baatenburg, van de foodblog Taste Our Joy! Zij schrijft: “Op uitnodiging van Stoer en Smaak en Amersfoort CityMarketing was ik een leuke middag in Amersfoort voor een foodtour. In het ‘ redelijk’ vernieuwde gebied Eemhaven. Een klein beetje verscholen, maar direct naast de historische Koppelpoort van het oude centrum. De Eem is de plek waar Amersfoort ooit is ontstaan, tegenwoordig kun je er een sloep huren of aanmeren bij de ankerplaats of camperplekken. Het Eemhuis laat zien hoe modern en cultureel dit gebied tegenwoordig is. Een bijzonder gebouw met 24000 aluminimum bollen op de gevel waar onder andere Scholen in de Kunst, de bibliotheek en kunsthal KAdE is gevestigd. Maar zoals gezegd, vandaag kwamen wij voor de foodtour, En wat een leuke hippe horeca liggen er verscholen in Eemhaven. Lees snel verder voor alle hotspots van dit gebied!”

Lees ook de andere blogs:

Ellicious
Foodie on Toer
Our Hangry Kitchen
The Holy Kauw
Wanderlust-blog.nl
Let us stay for a day

En er volgt nog meer…

3 reacties op Blogs Foodtour033

  1. […] Benieuwd naar wat de foodbloggers en City Marketing Amersfoort er zelf over schreven? Lees het blog van Ellicious, Goodfoodlove, Wanderlust , Taste our Joy, Foodie on tour, Josephine Kookt, Les us stay for a day, Our Hangry Kitchen , The Holy Kauw en Citymarketing regio Amersfoort. […]

De reactiemogelijkheid is gesloten.