Bouwpartners Lichtenberg ontmoeten elkaar

Veel meer mensen dan verwacht kwamen naar het Lichtenberg café om zich over het bouwen van een twee-onder-een-kapwoning op de flexibele kavels te laten informeren. Ook was er die avond gelegenheid om kennis te maken met een eventuele bouwpartner. Uiteindelijk reageerden meer dan 100 mensen op de uitnodiging via Facebook en de nieuwsbrief. Ook kwamen geïnteresseerden spontaan langs naar aanleiding van het artikel dat Citymarketing in de AmersfoortNu over de Lichtenberg schreef. Al met al een geslaagde avond!

Na een algemene presentatie en uitleg over de kavels en de verkoopprocedure was er gelegenheid om te mixen en matchen. De meeste bezoekers kwamen goed voorbereid naar de avond en hadden een moodboard, ontwerpen of een wensen- en voorkeurenlijstje samengesteld. Bezoekers sloegen enthousiast aan het ‘daten’ of bekeken de 3D maquette. Diezelfde avond is er op Facebook een groep aangemaakt waar toekomstige bouwpartners elkaar kunnen ontmoeten en informatie kunnen uitwisselen. Een van de reacties op Facebook: “Vele jonge mensen leren kennen met vergelijkbare ideeën. Leuk om te zien! Wij zijn erg enthousiast en hebben al veel uitgezocht over het zelf bouwen van een woning. Wil jij onze buurman/vrouw worden? Wij horen graag van je!”

De verkoopprocedures voor vaste en flexibele kavels komen naar verwachting in maart online. In de deelgebieden varieert de prijs tussen de € 600 en € 750 per vierkante meter (incl. btw). De verkoop start nog dit voorjaar. Kijk voor meer informatie op wonenopdelichtenberg.nl.