Amersfoort ontdekken

Citymarketing Amersfoort gaat samenwerking met HotelSpecials.nl aan

Amersfoort is een ideale stad voor een korte vakantie. Niet alleen omwille van de vele monumenten, straatjes, grachten en subtiele details maar ook vanwege het predicaat ‘Beste Hotelstad’ (trivago). Citymarketing Amersfoort is daarom eind maart een samenwerking aangegaan met HotelSpecials.nl. In de lente- en zomermaanden worden in totaal vijf blogs geplaatst op http://blog.hotelspecials.nl waarin uiteenlopende toeristische tips worden gegeven. Het eerste artikel geeft  7 tips om te lunchen in Amersfoort.

De andere vier artikelen belichten de onderwerpen ‘Kunst en Cultuur in Amersfoort’, ‘Amersfoort voor de toerist’, ‘Winkelen in Amersfoort’ en ‘Lekker eten in Amersfoort’. HotelSpecials informeert de Nederlandse toerist via de website en Social Media. De blogs worden door Citymarketing nog eens extra onder de aandacht gebracht bij Nederlandse en Vlaamse toeristen via Social Media, nieuwsbrieven en online advertenties. Citymarketeer Dennis Sille is verheugd over de samenwerking en de eerste resultaten: “Amersfoort is bij uitstek geschikt voor een weekend weg, er is zoveel te zien en te doen! Samen met HotelSpecials.nl kunnen we toeristen laten zien hoe mooi onze stad en regio is. En de eerste resultaten zien er goed uit. Zo bereikten we in één dag al meer dan 20.000 mensen via Facebook met het artikel ‘7x lunchen in Amersfoort’. Hoopvol voor wat nog komen gaat. We hopen ook dat de VVV door deze actie meer bezoekers mag ontvangen. Het eerste kwartaal van 2016 laat in ieder geval een mooie groei aan bezoekersaantallen zien.”

Bereik van Citymarketing AmersfoortOver HotelSpecials.nl

HotelSpecials zorgt dat je de beste hoteldeals vindt, niet alleen met de laagst mogelijke prijs, maar ook met interessante extra’s zoals een gratis extra nacht of 3-gangendiner. HotelSpecials is transparant, makkelijk en inspirerend.

Amersfoort en omgeving ontdekken

Eenmaal in Amersfoort aangekomen, kunnen de toeristen Amersfoort en omgeving ontdekken met de Amersfoort Citycard. Hiermee kunnen zij met flinke korting, en in veel gevallen zelfs gratis, naar vrijwel alle attracties in stad en regio, zoals een rondvaart door de grachten, beklimming van de toren, Paleis Soestdijk en alle musea. Ook een keer vrienden, collega’s of familieleden over de vloer die Amersfoort willen ontdekken? Kijk dan op www.vvvamersfoort.nl/citycard.