Een exclusief kijkje achter de schermen tijdens ‘The Making of The Passion’

Wat komt er allemaal kijken bij de organisatie van het grootste live event van Nederland? Ruim 150 eventprofessionals krijgen hier antwoord op tijdens een kijkje achter de schermen bij ‘The Making of The Passion’ op woensdag 23 maart in Amersfoort. ‘The Making of The Passion’ is een unieke samenwerking tussen MPI Nederland, Genootschap voor Eventmanagers en Locatie Amersfoort.


Bij ‘The Passion’ komen live-event en televisieproductie samen en is het publiek onderdeel van het verhaal. Amersfoort is trots om dit jaar het tv spektakel The Passion te mogen ontvangen. The Passion vindt donderdag 24 maart plaats op het Eemplein in Amersfoort en wordt live op televisie uitgezonden door de EO/KRO-NCRV. Het programma is goed voor ongeveer 3,5 miljoen kijkers en trekt zo’n 20.000 bezoekers. De Gemeente Amersfoort en JvN Congres Management maken het mede mogelijk voor de leden van het Genootschap voor Eventmanagers, MPI Nederland en Locatie Amersfoort om een dag voor de uitzending met eigen ogen te zien wat een dergelijk groots spektakel aan organisatie vergt.

Burgemeester Lucas Bolsius heet de eventprofessionals welkom bij ‘The Making of The Passion’ in het NH Hotel van Amersfoort. Paul de Vos, project manager The Passion van EO/KRO-NCRV, Claudia Sondagh, EO/KRO-NCRV, manager side events tijdens The Passion en Maarten van Lokven, operations manager van Loc7000 spreken over de inhoud van de show, de overall productie, de on-site productie, de veiligheid, bezoekersstromen en citymarketing. Uiteraard hoort hier een bezoek aan de set bij, een ontmoeting met Fleur van Helden, uitvoerend producent Eye2Eye Media en maken de bezoekers van ‘The Making of The Passion’ de soundcheck mee. Hierna wordt de middag afgesloten met een borrel bij het KAdE café op het Eemplein.