“Een stedentrip in Amersfoort is verrassend leuk!”

Op blogs, Instagram en Facebook verschijnen na het WNDRWKND op 6 en 7 oktober lovende berichten over Amersfoort. Een greep uit de reacties van de influencers én hun volgers.

Weekend weg naar bestemming onbekend

6 online influencers zijn op initiatief van Stichting Citymarketing Regio Amersfoort op ontdekkingsreis (#WNDRWKND) naar onze stad geweest. Dat wisten ze zelf alleen nog niet: vlak voor het bewuste weekend maakten we de bestemming pas bekend. Na thuiskomst schreven de influencers over hun belevenissen.

Linda van Vrije Meid was naar eigen zeggen positief verrast en noemt Amersfoort ‘het nieuwe Amsterdam’. Evey van Lone Drifters vindt onze stad één van de leukste voor een vakantie in eigen land. Haar blogcollega Aranka van By Aranka schreef een uitgebreide gids met de leukste hotspots. Ook Aniek alias Travelwriter is enthousiast: “Een stedentrip in Amersfoort is verrassend leuk.” Wat haar betreft heeft ze een ‘hidden gem’ ontdekt. Vooral het suppen door de grachten vond ze een belevenis. Alle bloggers raden Amersfoort aan voor een verrassende stedentrip. Of, zoals Natasja van Wat zij zegt opmerkt: “Ideaal, een stad die precies middenin Nederland ligt.”

‘Ik ben al onderweg!’

De influencers kunnen rekenen op positieve reacties van hun volgers. Ze laten zich horen onder de artikelen:

  • ‘Ik ben nog nooit in Amersfoort geweest, maar dat ziet eruit als een hele leuke stad. Ik ben al onderweg!’
  • ‘Jeetje. Een echt avontuur, en dat zó dichtbij huis!’
  • ‘Wat een toffe plek om te suppen. Ik heb het nog nooit gedaan, maar het lijkt mij onwijs leuk, zeker op zo’n mooie locatie!’
  • ‘Amersfoort is super gezellig, moet er ook weer eens naartoe.’
  • ‘Wat een leuke en enthousiaste blog over ‘mijn’ stad! Nog steeds ontdek ik wekelijks leuke plekjes in de stad, nu ook weer dankzij jouw blog.’

#WNDRWKND

Bekijk ook de hashtag #WNDRWKND om alle berichten op social media over het verrassingsweekend te zien. Stichting Citymarketing Regio Amersfoort organiseerde dit zonnige weekend samen met ensanne en Amersfoortse ondernemers.