Facebook.com/amersfoort bereikt nieuw record

22De Facebook-pagina van de campagne ‘Tijd voor Amersfoort’ heeft deze week een nieuw record bereikt. In één week tijd werden meer dan 236.000 in heel Nederland bereikt. Dat is bijna net zoveel als alle inwoners van de gemeente Amersfoort, Nijkerk en Soest bij elkaar. Het vorige record stond op een weekbereik van 199.500 mensen, dat in mei dit jaar werd behaald. De campagne ‘Tijd voor Amersfoort’ wordt gevoerd door Stichting Citymarketing Regio Amersfoort.

De fans r33eageerden deze week massaal op het bericht dat zaterdag in het AD stond met de titel ‘Amersfoort beste stad om in te wonen en te werken’.  Het bericht bereikte meer dan 111.000 personen. Een bericht over drie nieuwe winkels op het Sint Jorisplein deed het tevens goed met 40.400 bereikte personen.

Berichten op de pagina zijn er op gericht om het vrijetijdsaanbod van de stad en regio onder de aandacht te brengen. We plaatsen o.a. informatie over leuke evenementen, activiteiten, tips, nieuwtjes en nieuwe winkels. Niet alleen gericht op Amersfoorters, maar ook op toeristen, winkelend publiek en stedentrippers in de rest van Nederland en Vlaanderen.

Nog geen fan van de Facebook-pagina? Ga dan naar www.facebook.com/amersfoort en sluit je aan bij de meer dan 11.000 fans.

post1post2

Met onze berichten bereiken we ook veel Belgen.

Met onze berichten bereiken we ook veel Belgen.