Foodbloggers komen proeven van Amersfoorts vlees & bier

Amersfoort is een echte bierstad waar volop plaatselijke delicatessen te krijgen zijn. Het wordt tijd om dat aan fijnproevers uit heel Nederland te laten proeven! Op zaterdag 24 juni komen 13 lifestyle- en foodbloggers genieten van een zomers programma in de regio. De Vlees & bier-tour duurt de hele middag.

Binnenstad, Hoeve Ravestein & De Nieuwe Stad

De Vlees & bier-tour leidt bloggers te voet en via tuktuks van de binnenstad van Amersfoort naar Hoeve Ravestein in Baarn en weer terug. In het centrum lopen ze een bier- en vleesroute onder begeleiding van de Biergids: Harald Ket van Amersfoortse Gidsen. Op het programma staan friteshuis Van Gogh, De Vier Broers, Hete Kolen, bierwinkel Hop en Rock City Beers. Zo ondervinden de gasten zelf waarom de combinatie Amersfoorts bier en vlees zo’n goede kan zijn. Ook laten we de bloggers De Nieuwe Stad zien: bij Het Lokaal staan er biertjes van Eric’s Beer Craft klaar om geproefd te worden. We willen de ondernemers nu al bedanken voor hun enthousiasme en samenwerking!

Stichting Citymarketing regio Amersfoort organiseert de Vlees & bier-tour in samenwerking met Stoer & Smaak.

1 reactie op Foodbloggers komen proeven van Amersfoorts vlees & bier

  1. En ze beginnen natuurlijk met een bier- en vleestour van dé Biergids van Amersfoort: Harald Ket van Amersfoortse Gidsen!

De reactiemogelijkheid is gesloten.