Gastcolleges bij Amersfoortse onderwijsinstellingen

Bij Citymarketing vinden we het delen van onze kennis van marketing erg belangrijk. Daarom werken we graag mee aan gastcolleges bij de Amersfoortse onderwijsinstellingen. In de afgelopen weken werd al twee keer een presentatie verzorgd bij de HU Amersfoort en voor volgende maand staat er een presentatie op de planning bij ROC Midden-Nederland.

Begin september verzorgde Martijn een gastcollege tijdens de introductie van de nieuwe eerstejaars studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de HU Amersfoort. Dit college ging over het realiseren van succesvolle campagnes voor winkelgebieden. De studenten konden dit direct gebruiken bij de challenge waar zij in hun eerste studieweek aan moesten werken. Hierin moesten zij plannen bedenken om de Amersfoortse winkelgebieden Kampkwartier en Keikwartier meer onder de aandacht te brengen.

Afgelopen week kregen de derdejaars studenten van de opleiding Facility Management aan de HU Amersfoort een gastcollege van Martijn. In groepjes zijn deze studenten bezig met het organiseren van verschillende evenementen. Daaronder bijvoorbeeld het evenement Koppelpoort, waarbij het Amersfoortse bedrijfsleven presentaties van studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management kan bijwonen. De presentatie ging daarom over het inzetten van sociale media voor promotie van evenementen.

In november staat een volgend gastcollege op de planning. Dan geeft Martijn een presentatie over citymarketing voor studenten van de opleiding Medewerker Marketing & Communicatie.