Grote belangstelling voor kavels De Lichtenberg

In het Bergkwartier verkoopt Gemeente Amersfoort ongeveer 55 kavels op het voormalige terrein van ziekenhuis De Lichtenberg. De inschrijvingsweek, van 13 tot 20 mei, leverde liefst 161 inschrijvingen op. Citymarketing Amersfoort werkte mee aan dit project door een rol in de marketing te vervullen.

Na de loting kunnen de gelukkigen volgend jaar hun droomhuis gaan bouwen op De Lichtenberg. Dit kunnen vrijstaande woningen of twee-onder-een-kapwoningen zijn. De woningen moeten wel passen bij de bestaande woningen in het Bergkwartier. Momenteel wordt het terrein bouw- en woonrijp gemaakt.

Citymarketing hielp de projectgroep van Gemeente Amersfoort met de marketing voor De Lichtenberg, onder meer door het uitvoeren van advertentiecampagnes in Google Ads, Facebook en LinkedIn, door berichten voor in de nieuwsbrief aan te leveren en door te adviseren bij overige marketing.

Samen een appartement bouwen

Er is één kavel waarvoor de inschrijving nog niet is geweest: een kavel waar een groep op basis van collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) samen een appartementengebouw mag laten bouwen. De inschrijving voor deze kavel start binnenkort. Meer info over het kavel en over CPO is te vinden op de website van De Lichtenberg.