Instagram take-over door @antropomo

Nieuwe Instagram take-over! Dit keer is het de beurt aan Monique (@antropomo) om ons Instagram-account @tijdvooramersfoort over te nemen. Zij neemt daarvoor het stokje over van @gantsj

Monique Tekstra-van Lochem woont met haar gezin in Amersfoort Vathorst. Als cultureel antropoloog houdt zij ervan om verhalen van mensen te vertellen in woord en beeld. Ze vertelt deze maand de verhalen van Amersfoorters over hun favorieten plekken in en rond onze mooie stad.

View this post on Instagram

Hai, ik ben Monique Tekstra-van Lochem, onder andere van @antropomo. Tussen het reizen door, wat ik erg graag doe, woon ik met mijn gezin in Amersfoort Vathorst. Komend uit Leiden vielen wij voor een grachtenpand tussen de gezellige grachtjes en mooie bruggetjes in het deelgebied De Laak. ’s Zomers wordt er veel gevaren (en geborreld op de boten) en in strenge winters kunnen we zo voor de deur schaatsen. Als cultureel antropoloog hou ik ervan om verhalen van mensen te vertellen in woord en beeld. En wat voor mij Amersfoort zo mooi maakt (buiten alle prachtige straatjes, gezellige cafeetjes en mooie gebouwen om) zijn dan ook vooral de mensen! Daarom vertel ik je deze maand de verhalen van Amersfoorters over hun favoriete plekken in en rond onze mooie stad. Ik ben erg benieuwd waar ik terecht ga komen en neem je graag mee op reis! Wij danken @gantsj voor zijn prachtige foto’s tijdens zijn take-over! ?

A post shared by Amersfoort (@tijdvooramersfoort) on